Poza aia nașpa și virală! Internauții anti-Dragnea i-au făcut felul lui Arsene

<<În foto este tov. Arsene Ionel, în „șoseate”, prin 2014 când era deputat PSD. Lângă el este o fetiță goală, doar cu botoșei în picioare. Acum tov. Arsene este președinte C.J. Neamț, „garantat” de Ponta și Dragnea. În conflictul actual din PSD, a avut următoarea poziție (cu „șoseate” cu tot): „Demersul colegilor care și-au pus semnătura pe această scrisoare nu respectă spiritul, decența și nici conduita specifice PSD.” Bine zis>> – textul de mai sus și fotografia atașată circulă de aproape 24 de ore pe internet.

Impactul este unul uriaș, facebook contorizand peste 624 de share date de utilizatori diversi, din diverse colturi ale țării, de diverse profesii ceea ce duce la concluzia că, deja, sute de mii de oameni au vazut această postare. Comentariile la postarea originală din pagina de facebook Nicolae Ceausescu sunt extrem de acide. Nu le publicăm, doritorii le pot citi AICI.

Este evident că furia virală este generată de internauți anti-Dragnea care au vrut să sublinieze că Arsene este unul dintre sprijinitorii de bază ai lui Daddy.

Reamintim că la momentul în care în spațiul public a apărut filmulețul din care este făcută captura de mai sus, Arsene a declarat că este un fals pe care l-a catalogat drept un atac mizerabil la adresa femiliei sale. A nunțat și că va face plângeri penale în acest sens dar, până acum, nu s-a auzit ca cineva să fi fost cercetat (cu atât mai puțin condamnat) pentru „făcătura” acuzată de actualul președinte al CJ Neamț.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Poza aia nașpa și virală! Internauții anti-Dragnea i-au făcut felul lui Arsene

  1. Nu cumva si Arsenie asta, mare iubitor de nepoate, se declara sustinator al familiei traditionale?

Lasă un răspuns