Povestea Zilei 1 de Festival în… 300 FOTO!

A fost show aseară la Piatra Neamţ (cum va fi zilele acestea şi la Tîrgu Neamţ, Durău, Bicaz şi iar Piatra Neamţ) în Ziua 1 a Festivalului Internaţional de Folclor „Ceahlăul”.
În premieră pentru presa locală, Vestea vă propune o colecţie foto de … 300 de imagini de la evenimentul de aseră, structurată pe 3 albume distincte: deschiderea, spectacolul invitaţilor, spectacolul Ansamblului Floricica de la Munte.

Deschiderea

Pe scenă au fost şi au rostit scurte cuvântări de bun venit Carmen Nastasă (director Centrul pentru Cultură şi Arte Carmen Saeculare), Ion Asaftei (vicepreşedinte CJ Neamţ), Dragoş Chitic (primar Piatra Neamţ)

Spectacolul invitatilor

Si a urmat show-ul! Artisti din Muntenegru, Ucraina si Israel dar si ansamblurile din diverse colturi ale României au adus in fata publicului frumusetea cântului, dansului şi portului popular…

Spectacol Floricică de la Munte

Iar seara închinată tradiţilor s-a sfârşit cu un super-recital al Ansablului Floricică de la Munte, un spectacol de teatru folcloric care a îmbinat cântul şi dansul cu recursul la istorie, axat pe scenariul unei şezători la Războieni.

Casetă tehnică: Festivalul International de Flclor CEAHLAUL
organizator: Centrul pentru Cultură si Artă Carmen Saeculare
finantator principal: Consiliul Judetean Neamt
parteneri: Consiliile Locale si Primariile Piatra Neamt, Tirgu Neamt, Ceahlau, Bicaz
prezentator: Talida Cozma
scena si sunet: Global Stage

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns