Poveste de dragoste în coliba din copacul din pădure! Poliția Locală a dezafectat „cuibul” și i-a dus pe îndrăgostiți la un centru special…

El 45 de ani, ea doar 25, el din Piatra Neamț, ea din Roman. Îi leagă o poveste de dragoste iar piedica era o locuință așa că și-au amenjat un cuib numai al lor… într-un copac de pe Dealul Cozla de lângă Piatra Neamț. Și cum e vorba, de fapt, de o pădure, și-au construit coliba într-un copac, ca să fie păziți față de fiarele codrului dar și față de haitele de câîni maidanezi care fac naveta între oraș și păduri…

Au fost depistați astăzi de Poliția Locală care le-a și dezafectat coliba iar ei au fost plasați în atenția Direcției de Asistență Socială a municipalității pentru a fi cazați în Centrul Special de la Speranța (pentru persoane fără adăpost).

„Joi, 21 martie, în jurul orei 06.00, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Piatra Neamț și o femeie de 26 de ani din Roman, au fost găsiți într-o colibă amenajată într-un copac, pe dealul Cozla din Piatra Neamț.  Zona era plină de deșeuri, iar pentru a se încălzi, cei doi aprindeau focul, astfel existând riscul producerii de incendii care s-ar fi putut extinde și la casele de pe strada din imediata apropiere. Aceștia au fost  identificați și predați reprezentanților Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț pentru a fi cazați în Centrul pentru persoane fără adăpost din cartierul Speranța”, anunță Poliția Locală Piatra Neamț.

Cu o zi în urmă, aceiași polițiști locali găsiseră o altă pereche (el de 51 de ani, ea de 34 de ani) într-o centrală termică dezafectată de pe strada Grigore Ureche. Ca și în cazul de mai sus, cuibușorul era un adevărat focar de infecție, astfel că și aceștia au fost predați Direcției de Asistență Socială dar au refuzat cazarea în Centrul Special de la Speranța.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns