Poştăriţă jefuită de banii de pensii

jaf posta

O poştăriţă din Piatra Şoimului a fost jefuită de geanta în care avea 18.000 – bani de pensii – de doi bărbaţi care aveau cagule pe faţă şi care coborâseră dintr-o maşină.

Hold-up-ul a avut loc în urmă cu o săptămână, pe o străduţă din comună însă evenimentul nu a fost făcut public de Poliţia Neamţ până acum, probabil din motive de tactică a anchetei.

Pentru poştăriţa Lili D., de 40 de ani, ziua de 28 octombrie va rămâne una de neuitat. Conform celor declarate de ea ulterior, ziua în amiaza mare, la ora 15, ea se afla pe bicicletă, pe un drum public mai puţin circulat la acel moment. S-a trezit deodată cu doi vlăjgani care au coborât dintr-o maşină. Cu cagule pe faţă, cei doi au lovit-o cu pumnii unde au apucat şi i-au smuls geanta cu bani şi acte.

Oamenii din sat spun că Lili a fost serios “tocată”, având şi acum, după o săptămână, urme pe corp şi ochii învineţiţi.

Panicată, femeia a vrut să sune la 112 dar, după cum a declarat apoi, nici telefonul nu îi funcţiona ca lumea. A fugit la seddiul Poştei unde a povestit dirigintelui oficiului ce a păţit şi acesta a sunat la Poliţie.

Poliţia nu are, până acum, un suspect pe care să se focalizeze. Sunt luate în calculul anchetei toate variantele posibile.

D. Vinca

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns