Postacul deputatului Arsene are job la Prefectură! De acolo foloseşte internetul securizat al STS

Postacul despre care vestea.net scria zilele trecute (ABUZ INCREDIBIL: Liniile STS folosite de postacii “sub acoperire” ai lui Arsene, şeful PSD Neamţ!) foloseşte o linie de internet securizată din Prefectura Neamţ.

Deşi iniţial, gândul oricui se ducea spre Prefectură (ca prima instituţie din judeţ cunoscută pentru că are comunicaţii (telefon, internet) asigurate şi securizate se Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, am fost precauţi şi nici măcar nu am aruncat spre opinia publică această bănuială, dorind s[ avem confirmările beton.

Cum să crezi că dintr-o instituţie definită prin APOLITISM, care reprezintă Guvernul în teritoriu, pleacă mesaje din ciclul “Către ai noştri – FRAŢILOR!, către ai lor – HOŢILOR!”? Cum să crezi că într-o instituţie care coordonează activitatea tuturor instituţiilor descentralizate din judeţ, în timpul programului, un salariat e în stare să posteze astfel de comentarii caracteristice mai degrabă lipitorilor de afişe care sunt în stare să pună şi mâna pe topor?

Ca să nu lungim vorba, acum suntem în măsură să afirmăm TRANŞANT: mesajele postacului lui Arsene plecau din Prefectura Neamţ! Avem mai multe dovezi în acest sens dar vom produce doar una, o demonstraţie de toată frumuseţea:

Luaţi cu copy-paste ip-ul acelui postac, 213.177.3.108, şi puneţi-l într-o fereastră de chat privat de pe facebook (deschideţi acea fereastră cu un prieten, eventual explicaţi-i înainte că faceţi un experiment, să nu leşine).

Aţi pus? Ups! Vă apare, exact ca atunci când puneţi un link, un titlu suplimentar, adică vedeţi asta:

prefectura (1)

Interesesant, nu? Pare a fi un progrămel legat de Prefectura Neamţ. Pentru orice om cu creierul la el, legătura e clară. Dar haidem să mai facem un pas, daţi enter, a plecat mesajul şi apoi daţi click unde scrie „DocManager – Institutia Prefectului Judetul Neamţ”. Sunteţi redirecţionaţi spre un link. Cel din fotografia de mai jos:

prefectura (2)

Ups! Pare a fi intranetul Prefecturii Neamţ. Adică programul intern accesibil pe bază de user şi parolă doar angajaţilor din Prefectură. Dacă încercaţi să deschideţi vreo categorie chiar apare fereastra de autentificare.
SFAT: opriţi-vă aici! Încercarea de a sparge intranetul unei instituţii reprezintă infracţiune şi este pedepsită de legile statului român.

Cititi si: ABUZ INCREDIBIL: Liniile STS folosite de postacii “sub acoperire” ai lui Arsene, şeful PSD Neamţ!

Mai este cineva pe aici care crede că nu de la Prefectura Neamţ veneau mesajele (semnate ba “vas”, ba “alex”, ba “vasile”) din care răsunau vii aplauze pentru deputatul Arsene şi erau înjuraţi cu mânie de partid toţi cei care aveau altă opiniei? Inclusiv catalogaţi drept “gunoaie”, pentru că, nu-i aşa, “dai în şefu’, dai în mine, dai în fabrici şi uzine!”.

De ce un ip are atitudine de link şi duce spre un site? Autorul acestui articol nu este priceput la IT dar din cate ne-au explicat specialiştii, acest fapt se întâmplă DOAR CÂND IP-ul RESPECTIV ESTE LEGAT DE UN PROGRAM DE COMUNICARE ONLINE, INTERN (adică intranet).

Ne-au cerut şi cititorii şi aşa ar fi normal: Prefectura sau alte instituţii ale statului să ancheteze cazul şi că comunice cine e postacul – cu nume, prenume şi funcţie – care, dintr-o instituţie a statului român înjură, în timpul serviciului şi de pe o linie securizată de STS (adică o linie specială, întreţinută pe bani publici, pentru a asigura confidenţialitate şi operativitate, inclusiv în lupta antitero)!

Ca şi la primul articol, aşteptăm câteva zile să vedem dacă se înţelege totuşi că indiferent cine e la putere şi conduce – vremelnic, cum spun unii – unele instituţii, respectul faţă de lege şi de cetăţean trebuie să fie unul singur.

Evident că deja avem conturate propriile bănuieli, dar aşteptăm ca măcar în ceasul al 13-lea, Prefectura, SRI, Poliţia Neamţ, DGA, DGIPI şi care instituţii or mai avea atribuţii să-şi facă datoria şi să separe activitatea de postac de serviciu de liniile operative oficiale.

Cititi si: ABUZ INCREDIBIL: Liniile STS folosite de postacii “sub acoperire” ai lui Arsene, şeful PSD Neamţ!

Daniel VINCA

 

6 thoughts on “Postacul deputatului Arsene are job la Prefectură! De acolo foloseşte internetul securizat al STS

 1. He, he, as „radea” io cu supanteles….Fireste. Cine-i tanar si din zona Tg. Neamt si s-o potrivit perfect ? Fiind perfect, pe functie, inseamna ca-ti rezolvi sarcinile de serviciu iute, iute, dupa care-ti vine-a……comenta in sprijinul binefacatorului ! Barem atat ! Daca se va dovedi vreodata ca l-am gacit……imi schimb numele in baba Omidu’ Novac. Sau….Ras putin. Puteti pune si diacritice, da’ mai schimba oleaca intelesul ori il nuanteaza.

  Admin: 99 la suta cred ca e vorba de alta persoana!

 2. Postacu de servici este platit cu banii luati de la Udrea adica au pus banii in contul comun PDL cu PSD iar acu trebuie sa intelegem mai bine ce inseamna ce am spus mai demult: Pleaca ai nostri vin ai nostri ! Pe cine sa mai votam ? Pe NIMENI….si acuma sa trecem mai departe la cioplit ciomege, v-am spus ca vor fi la mare cautare intr-o zi cu soare, cam ca la ’89.

  • Stuchi-te-ar matzele Lolito, da’ esti revolutionara rau…. Si…..dupa she-i zdroghim p-aistia, pi shini punim in loc ? Ai impresia ca astia nu au….”esalonul doi” ? La vremuri noi….tot noi ! Sazi ghinisor ca fashi creturi pi ten.

 3. Asa cum v-am mai rugat, finalizati investigatia. Aratati-ni-l pe postac. Daca junele prefect nu da un comunicat sa anunte persoana si masurile, trimiteti materialele ministrului Oprea si ii rezolva in 24 de ore! Nu va lasati jignit si invins de asemene lichele platite din banii nostri. Aveti obligatia sa ne prezentati finalul. Copii nostri nu au acces la asemenea functii si salarii daca nu sunt slugile acestor baroni infecti. Copii nostri citesc asemenea mizerii pe care le scriu asemenea scursuri despre noi, cei care avem curajul sa opinam. Doamne, prefectura este o institutie a MAI, va dati seama cine asigura ordinea???! Deci……asteptam. avem incredere in profesionalismul d-voastra.

  Daniel Vinca:
  1. Ati vazut ca am facut primul pas, am devoalat institutia unde lucreaza acest… intelectual de rasa. A durat 5 zile dar vestea.net nici nu are o redactie-armata, trebuie sa mai dea si alte stiri. Dar am facut un pas!
  2. Credem ca e un termen rezonabil, tot de 5 zile sa venim si cu numele respectivului sau macar cu ce banuieli se contureaza (ne vom asuma si acest risc, sa venim fie si doar cu o informatie neprobata complet – chiar si din respect fata de restul angajatilor de la Prefectura care isi fac onest treaba si nu isi permit sa imparta jurnalistii in „ai nostri” si „gunoaie”).
  3. Da, intr-o tara normala in care institutiile isi fac treaba deja ar trebui ca maine (azi) sa primim deja comunicat cu cine e respectivul, daca mai e vineva vinovat macar de neglijenta, ce masuri au fost luate. Dar cand vedem ce se intampla prin unele institutii, cand vedem ce… valori s-au strecurat si prin Prefecturi, ce mai putem spune decat ca… asteptam… Dar nu cu mainile incrucisate.
  Multumim pentru sprijinul moral!

  • Daca postacul e angajat de catre baron, prefectului ii va fi greu sa se descotoroseasca de el ( pornind de la premisa ca prefectul e strain de mizeriile pe care le facea acest postac). Intr-o tara normala, unde legea si moralitatea isi au un loc binemeritat, si-ar fi dat demisia intreaga echipa cu prefectul in frunte. Chiar ma mir ca nu a preluat si presa centrala subiectul. Dar avand in vedere faptul ca orgoliile baronului (inclusiv in ce va priveste) sunt duse la extrem, nu va accepta o infrangere din partea d-voastra. Suna destul de motivant pt a va propune sa castigati, urmarind in timp disputele d-voastra din spatiul public cu baronul. Eu mi-am cumparat popcorn si suc si privesc …deznodamantul. si tot intr-o tara normala, solidaritatea de breasla ar fi generat o presiune extraordinara pentru demiterea postacului platit din bani publici. Dar la Neamt, bag seama, trebuie sa va multumiti ca nu s-au facut emisiuni care sa explice cum unii jurnalisti ca d-voastra ataca institutiile de forta ale statului …sunt curios daca postacul a avut concurenti atunci cand a dat concurs… Succes!

   Admin: O, daaa! (apropo de emisiuni pe invers). A fost o faza de acest gen pe alt subiect: un proprietar de site (ca jurnalist nu e) a facut o inregistrare video difuzata pe net (ca youtube nu este egal televiziune decat pt cei care vor sa-i pacaleasca pe unii…) in care baronul spunea ca de ce imi permit eu sa scriu despre ancheta pe parandarat lucrari OG. 28. Culmea impotentei jurnalistice, pretinsul moderator a incercat de vreo doua ori sa spuna ca stia si el de subiect, dar jupan-su i-a taiat de tot atatea ori macaroana. La final, baronul a fost generos si a spus public ca pe purtatorul de microfon intr-un tricou negru de cioclu purtat intr-un birou cu dichis il accepta de critic, pe altii nu… 🙂

Comments are closed.