Ponta, show la Piatra Neamț: „Și copiii mici plâng când aud de Ludovic Orban”

Victor Ponta a jucat cu spontaneitate un moment de la întâlnirea pe care el și alți candidați PRO România pentru euroalegeri au avut-o cu activul de partid din Neamț spunând că „și copiii mici plâng când aud de Ludovic Orban”.

Replica lui Ponta a intervenit în momentul în care din sală (Cinema Mon Amour) s-a auzit un plânset de copil mic fix când la microfon era Iurie Leancă (fost premier al Republicii Moldova, candidat pe lista Pro România) care vorbea despre dragostea subită de Basarabia care i-a cuprins pe unii lideri politici din România în campanie electorală și înșira delegații de la USR sau PNL care au fost zilele trecute la Chișinău și tocmai menționase numele liderului PNL.

Spontan, jucând momentul, Ponta a completat „și copiii mici plâng când aud de Ludovic Orban”, spre amuzamentul sutelor de oameni din sală.

Cele mai multe critici ale liderului Pro România au vizat însă PSD-ul. Ponta a ținut să le spună celor din sală că nu există cale de împăcare între el și actuala conducere PSD. „Acum, sincer, mă vedeti pe mine stând din nou la masă cu Arsene și cu Dragnea?”, a pucntat Ponta, trimițând săgeți și spre fostul său adjunct din PSD dar și spre liderul social-democrat nemțean. Ponta nu i-a iertat nici pe politicienii de pe partea drepată a politicii românești, subliniind că cei de la PNL și USR îi tot critică pe actualii guvernanți dar nu oferă soluții viabile, astfel că el nu îi vede în stare să guverneze.

Ponta i-a avut pe scenă pe Corina Crețu, Iurie Leancă și pe Liviu Harbuz, coordonatorul Pro România Neamț și cel care a jucat și rolul de MC al întâlnirii. În discursul ei, Corina Crețu a făcut referire și la Mădălina Ciubotaru și Radu Secuiu, liderii organizațiilor județene de femei și de tineret.

După discursuri a urmat un dialog cu membrii din sală, apoi o mică instruire organizatorică legată de partea tehnică a alegerilor și, la final, inevitabila ședință foto cerută de membri și simpatizanți.

D.V.
sursa foto – Pro Romania Neamt

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Ponta, show la Piatra Neamț: „Și copiii mici plâng când aud de Ludovic Orban”

  1. Da, sincer te vad stand din nou la masa cu Dragnea si Arsene. Ce ar fi asa de mirare ?

  2. Ponta mai bine te – ai face popa am cunostinta la manastirea de pe Ceahlau.

Lasă un răspuns