Ponta o face varză pe Prefecta Soroceanu: „Baroni lacomi și slugi analfabete!”

Fostul premier Victor Ponta a postat astăzi un mesaj devastator despre Prefecta de Neamț, Daniela Soroceanu, spunând, cu referire la aceasta că „ProRomania va lupta in Neamt si in toata tara sa ofere oamenilor o alternativa politica de centru stanga la aceasta adunatura de baroni lacomi si slugi analfabete care au confiscat Romania!”.

Postarea lui Ponta (presedinte Pro Romania) a avut ca pretext trecerea in revistă a trupelor, la 1 Decembrie (cu mers crăcănat și săltat) și acesta a atasat la mesjul lui coperta și linkul de la articolul din Vestea în care se afla clipul video al TVM Neamț.

Mai jos, postarea lui Victor Ponta:

<<Sa incepem ziua cu un zambet … amar 🙈!
L-am pierdut din Guvernul Dancila pe inegalabilul Ministru al Economiei Danut Andrusca (de fapt reprezentantul lui Arsene in Guvernul Dragnea)!
Dar locuitorii judetului Neamt au ramas pe cap in judet cu reprezentanta Guvernului Viorica Dancila in Judetul Neamt ( de fapt reprezentanta lui Arsene pusa de Dragnea cu mana lui Dancila)!
Vreau sa felicit militarii din Neamt care nu s-au prabusit sub “artileria” de ridicol / si nemtenilor care s-au gandit la Ziua Nationala si au inchis ochii la “onorul” dat de oamenii arendasului de Neamt – reprezentant al “Stapanului” de la Teleorman !
ProRomania va lupta in Neamt si in toata tara sa ofere oamenilor o alternativa politica de centru stanga la aceasta adunatura de baroni lacomi si slugi analfabete care au confiscat Romania!>>

 

 

D.V.

 

One thought on “Ponta o face varză pe Prefecta Soroceanu: „Baroni lacomi și slugi analfabete!”

  1. Ponta e un maimutoi securist de ce mai joasa speta!A tradat electoratul USL facand blat cu Basescu si a facut tot ce a putut (la fel ca si dl. Crin) pentru a distruge o constructie politica stabila care ar fi putut fi punctul de plecare al renasterii demnitatii romanesti!Doamna Soroceanu n-o fi un top-model , insa nu este analfabeta si are scoala de doua ori mai multa decat Ponta si papitoiul local sef la Pro Romania Piatra Neamt.E adevarat ca aceasta „trecere in revista” a garzii e de un ridicol maxim, dar nu d-na prefect e vinovata , ci aceea care au pus-o sa faca chestia asta…

    Admin: Aveti dreptate, e data si OUG cum ca dna Prefect nu e de vina niciodata…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.