Pont pentru comercianţii din Neamţ: 1800 de sandvişuri! Pleacă membrii şi simpatizanţii PSD la Bucureşti!

1800 de membri şi simpatizanţi PSD din Neamţ ar urma să plece sâmbătă la marele miting din Bucureşti. Asta înseamnă zeci de microbuze şi autocare dar şi de maşini persoanel după cum au ajunţat surse neoficiale.

Iar dacă problema transportului e rezolvată deja la nivel macro, cu siguranţă nu ar strica niciun efort unitar în asigurarea tradiţionalului sandviş pentru drumul la dus (la întoarcere poate se lasă cu o ciorbă pe traseu).

1800 de sandvişuri ar fi un business bun pentru orice mic producător sau comerciant din Neamţ. la un preţ mediu de 5 lei per bucată, tot ar fi vorba de vreo 9000 de lei… Am luat preţul de referinţă de 5 lei, gândindu-ne că trebuie să fie un sandviş cât de cât consistent, cu o felie de cascaval, 2-3 de salam uscat, 1-2 de păstrămioară…

Nu e de neglijat nici indicaţia preţioasă cu „toată lumea cu steguleţe”. Dacă nu le produc atelierele PSD în regie proprie, 1800 de steguleţe reprezintă, din nou, o bună oportunitate de business…

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Pont pentru comercianţii din Neamţ: 1800 de sandvişuri! Pleacă membrii şi simpatizanţii PSD la Bucureşti!

  1. „simpatizanti” santajati si trimisi cu forta. Vecinul meu e turbat ca trebuie sa plece cu intarziere in concediu,ca stapanii l-au amenintat ca daca nu vine il lasa fara job.

Lasă un răspuns