Pont incredibil dar neverificat: ARSENE, posibil PREMIER!

Ca de fiecare dată când pică un guvern şi urmează croşetarea altuia, lucrurile o iau razna şi printre câteva informaţii certe se strecoară de 10 ori mai multe din zona incredibilului.

Nu ştim dacă informaţia primară (adică neverificată, adică pont) cum că Ionel Arsene nu ar prinde doar post de ministru in viitorul Guvern ci că ar fi printre cei luaţi în calcul pentru funcţia de premier are vreo şansă de confirmare în fapte dar suntem obligaţi să o dăm (cu precauţia invocată chiar în titlu), din respect pentru cititori.

Cititi si: Arsene, 90% ministru în viitorul Guvern! Transporturi, Dezvoltare sau Economie?

Oricum, astăzi la prânz este anunţat CEX-ul în care PSD va stabili oficial cine va fi premierul coaliţiei PSD-ALDE şi rămne de văzut dacă Arsene chiar va fi în cărţi şi, în acest caz, dacă va fi şi câştiga cursa internă. Oricum, conform principiului „cere mai mult ca să primeşti exact ce vrei”, nu este exclus ca şi varianta cu „maxim” pt Arsene să fie, de fapt, cartea câştigătoare pentru un portofoliu de minister cât mai important, Economie sau (mai ales) Dezvoltare.

Oricum, plasările publice ale lui Arsene din ultimele zile dar mai ales de ieri, când l-a acuzat pe faţa pe ex-premierul Tudose şi când i-a cerut demisia îl duc, încet dar sigur, pe Arsene, spre poziţia de un fel de numar 2 neoficial în partid.

Vom reveni.

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Pont incredibil dar neverificat: ARSENE, posibil PREMIER!

  1. Incredibil!!!!! Ciudatul asta sa ne fie premier???? oameni buni,da chiar ne-am pierdut mintile????

  2. Greu de inteleles gluma cu,,90% ministru,, .
    Asta cu premierul , ma duce la vorba turcului : hai s.c.i.r !

Lasă un răspuns