Politrucul Laicu, uns iar director general la DRDP Iași. „Miruit” de către prefectul PSD

Câștigător al unui proces prin care era reinstalat în funcția de director general DRDP Iași, ocupant pentru o perioadă scurtă a postului respectiv pe parte de duet (o perioadă au fost doi oameni pe aceeași funcție), activistul PSD Ovidiu Laicu a fost „miruit”, de ieri, drept unic director general al instituției.
Luni, Laicu se afla la București unde a semnat contractul de mandat cu CNAIR și, ca să fie treaba clară, re-ungerea lui în funcție a fost făcută, în cadru oficial, de chiar prefectul (tot PSD) Bogdan Cojocaru de la Iași. (vezi foto)

Pentru că la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) sunt doi directori generali, ambii cu decizii judecătoreşti de confirmare pe post, prefectul Iaşului s-a dus acolo să anunţe cine e „unsul” PSD. Iar „miruitul” e Ovidiu Laicu, un veteran al PRM şi acum al PSD Iaşi.  Probabil prezența prefectului la reinstalarea lui Laicu a fost pentru a fi clar, pentru toată lumea, cine e de acum „singurul șef la DRDP”, după perioada de ciudat duet cu doi directori generali.

Celălalt „general”, Dănuț Pilă, nu va rămâne pe drumuri ci va ocupa funcția de director economic.
Mai simplu, Pilă era susținut de cei de pe drapta politicii, iar Laicu de către PSD.
Între timp, la negocierile din actuala guvernare, liberalii cedaseră funcția supremă de la DRDP Iași pentru PSD-iști și, fix la timp, a venit și sentința care îi dă câștig de cauză lui Laicu după ce fusese demis acum vreo 2 ani.

Iat în timp ce aceste personaje (Laicu, Pilă) etc sunt (pre)ocupați cu astfel de bătălii foarte importante pentru buzunarul lor, șoferii care plătesc roviniete constată cât de proaste sunt drumurile. La Neamț, de exemplu, nici acum nu au fost finalizate lucrările la DN Bicaz-Poiana Teiului (pentru care liberalii și pesediștii s-au păruit vârtos), unele poduri (precum cel de la Girov) mai au un pic și se prăbușesc…

D.V.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.