Polițistul găsit spânzurat în camera de hotel din Jupiter lucra la Postul de Poliție Ruginoasa!

Un polițist de 34 de ani, din județul Neamț, a fost găsit joi seara, la ora 19, spânzurat într-o cameră dintr-un hotel din stațiunea Jupiter. Este vorba despre Ionuț Podaru, agent la Postul de Poliție Ruginoasa din cadrul Secției de Poliție Dulcești din subordinea IPJ Neamț.
Deși indiciile duc mai mult spre ipoteza sinuciderii, IPJ Constanța a deschis, conform procedurilor, o anchetă penală pentru ucidere din culpă.

”În jurul orei 19.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că într-o cameră de hotel, din stațiunea Jupiter, se află o persoană spânzurată.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Neamț. Acesta a fost declarat decedat.
Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”
, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, citat de stiripesurse.ro.

Polițistul era însoțit de soție și de cei doi copii, de 8, respectiv, 2 ani. Împreună cu ei, la mare au venit și alte rude, care aveau camere alăturate. Libertatea.ro anunță că bărbatul ar fi revenit în cameră după o ceartă consumată pe plajă, ar fi blocat ușa și apoi s-a spânzurat. „O rudă care avea cameră vecină s-a dus pe balcon și a descoperit grozăvia La fața locului s-au deplasat un echipaj de ambulanță și unul de la SMURD. Din primele informații acesta de află în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au declarat că bărbatul a decedat”, a precizat respectivul site de știri.

Surse neoficiale din Poliție spun că acesta fusese angajat din sursă externă, în urmă cu 2-3 ani, că avea un comportament profesional ireproșabil, un tact deosebit, o abordare psihologică și o maturitate de parcă ar fi lucrat de peste 10 ani în Poliție.

 

D.V.

 

 

 

Lasă un răspuns