Polițistul de la Rutieră a fost săltat de DGA … direct din mașina de serviciu!

Politistul care a fost retinut in seara zilei de 20 martie de DGA Neamt, sub acuzatia de trafic de influenta, a fost saltat din trafic, in timpul serviciului, din masina de politie cu care patrula, in zona magazinului Petrodava din Piatra Neamt, informează tvmneamt.

După noaptea în care a fost reținut, procurorul a propus instanței doar controlul judiciar, probabil pentru faptul că agentul de Poliție și-a recunoscut fapta.

Polițistul C.G. este acuzat de DGA ca ar fi cerut peste 3.000 de lei de la un sofer pe care l-a prins beat la volan, pentru a interveni pe langa personalul medical sa consemneze în documentele medicale o alcoolemie mult mai mica decat cea reala, astfel incand fapta sa fie incadrata contraventie. Soferul ar fi scapat astfel de dosar penal. C.G. ar fi cazut in capcana anchetatorilor, in momentul in care ar fi restituit banii primiti ca mita.

Politistul ar fi recunoscut fapta in fata ancheatorilor, de aceea, procurorul a cerut instantei plasarea acestuia sub control judiciar, ca semn de bunavointa pentru ca a cooperat cu DGA.

C.G. ar fi fost denuntat de un coleg de la Rutiera, mai precizeaza aceeași sursă.

V.N.

2 thoughts on “Polițistul de la Rutieră a fost săltat de DGA … direct din mașina de serviciu!

  1. Deci, sa intelegem asa:politistul a primit banii, dar a fost avertizat de cineva si a restituit suma.Nu am inteles daca DGA a mers pe fir sa vada si unde vor ajunge parte din bani.Fiindca a recunoscut, politistul este in continuare pe strazi si da amenzi celor care nu respecta legea!Frumos!Daca fura unul o paine sau daca, Doamne-fereste, injura un politist, era arestat pe loc!

Lasă un răspuns