Poliţistul care i-a dat “somn” lui Boureanu a fost la începutul lui iunie la Casa lui Creangă! FOTO-VIDEO

Cel mai celebru poliţist al momentului – cel care l-a trimis cu un pumn în lumea viselor pe fostul deputat Cristian Boureanu – a fost la începutul lunii în judeţul Neamţ, mai exact, a trecut şi pe lângă Parcul Tematic de lângă Casa Memorială Ion Creangă de la Humuleşti (Tîrgu Neamţ).

Informaţia implicită se află chiar pe contul său de facebook al lui Adrian Ovidiu, la fotografia de copertă, care îi înfăţişează pe poliţist şi pe aleasa sa în respectivul parc.

Fotografia de mai sus a fost postată de acesta pe internet pe 3 iunie. Este o fotografie cât se poate de recentă pentru că o altă fotografie realizată de Vestea în acelaşi loc şi dintr-un unghi apropiat arată că detaliile (de la vesta iedului până la vegetaţie etc) sunt similare. Fotografia noastră este din data de 5 iunie:

Parcul tematic respectiv a fost înfiinţat în urmă cu mai mul’I ani de o familie de investitori din zonă. Este vorba despre o curte plină cu personaje şi situaţii din povestile şi Amintirile lui Creangă şi de câteva încăperi cu exponate demne de orice Muzeu de Etnografie. Parcul tematic are o mare priză la turişti, copii şi adulţi vrând să se fotografieze alături de iezii din poveste, de personajele din Ursul Păcălit de Vulpe sau de Mătuşa Mărioara care pare foarte furioasă cu jordia în mână.

Mai jos, filmul în care se vede cum după ce Boureanu îl loveşte, pe şest, pe poliţist în zona sensibilă, este trimis la „somn” de croşeul acestuia:

………….

D.Vinca

2 thoughts on “Poliţistul care i-a dat “somn” lui Boureanu a fost la începutul lui iunie la Casa lui Creangă! FOTO-VIDEO

  1. Foarte bine ca l-a troznit pe retardatul ala de Boureanu( dupa nume si atitudine). In alta tara,daca lovea un politist,era electrocutat sau impuscat pe loc. Sa zica merci ca a scapat cu atat. Ar trebui sa fie mai multi politisti cu sange in instalatie precum acesta. Respect!

  2. Astă-iarnă știre? O să ajungeți să scrieți, că a mers și la toaleta in proximitatea nu știu cărui obiectiv!

Lasă un răspuns