Poliţiştii nemţeni reacţionează: „Un poliţist, şoferul unui şef, pedofil” „Consecinţa ŞMENURILOR de la angajarea unor psihologi!”

Cel mai vocal lider sindical din Poliţia Neamţ ia o atitudine fermă în cazul „Pedofilului din lift”, din Bucureşti, car s-a dovedit a fi un poliţist de la Brigada Rutieră, mai exact un şofer al unui şef al respectivei structuri. Ioan Cănărău, liderul Sindicatului Europol Neamţ consideră că tot scandalul respectiv arată, în fapt, cum au fost făcute anumite încadări directe şi foloseşte cuvântul JMEN, un sinonim „de cartier” pentru mai cunoscutul ŞMEN, Cănărău punctează că au fost angajaţi prin fel de fel de şmecherii nu doar poliţişti operativi ci şi psihologi, cu trimitere la cei care dau avizul pentru ca în Poliţie să lucreze astfel de „bolnavi” dar şi şefi cu comportament de dictatori care îşi hărţuiesc angajaţii.

Mesajul Europol Neamţ:

„Nu pot sa nu reactionez ! Un politist, soferul unui sef, pedofil !
Fereasca Dumnezeu !
Platim cu totii, politisti, cetateni, consecintele şmenurilor facute cu unele angajari directe in politie. Si nu ma refer doar la politisti operativi ci si la psihologii facuti la apelul bocancilor cu facultati la ff !
In ultimul deceniu s a incercat, pe orice cai, distrugerea Politiei Romane ! S-a si reusit, in mare masura!
Vor cadea capete ? Nuu! Vor fi alungati cei care l au testat psihologic pe politist ? Niciodata !
Politistii buni, ca Aurel Munteanu , sunt dati afara in baza unor diagnostice fabricate de psihologi si medici imbecili, din sistem, pedofilii sunt protejati !
De ce s a ajuns aici ? Pentru ca Politia Romana a fost privatizata, nu mai este condusa de profesionisti, la aproape toate nivelurile !
Degeaba reclami pe cineva, sistemul face scut in jurul abuzatorului iar ” reclamangiul ” este cercetat disciplinar pentru indrazneala de a reclama un psiholog !
Am vazut sefi mai turbati decat nenorocitul de pedofil, care inca sunt pe functii sau s au pensionat, in timp ce victimele mobbingului sunt distruse pe viata !
Politia functioneaza doar datorita politistilor cinstiti, devotati, profesionist, nu vreunui plan managerial ingenios !
Domnule Cms sef Tablan Costel Paul, sef al IPJ Neamt, va rog sa ma cercetati disciplinar si pentru acest comunicat ! Pe langa 3 mai merge o cercetare ! #Rezist !
Canarau Ioan, presedinte !”

Foarte interesant şi penultimul pasaj din comunicatul lui Cănărău: acesta „îl roagă” pe comisarul şef Paul Tablan să-i mai ardă o cercetare disciplinară şi pentru mesajul de mai sus. Nu ar fi prima dată în care Cănărău ar fi luat la rost, gesturile sale care au dus la astfel de anchete interne fiind, de fiecare dată, mesaje crunte care nu au fost pe placul conducerii IPJ Neamţ.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Poliţiştii nemţeni reacţionează: „Un poliţist, şoferul unui şef, pedofil” „Consecinţa ŞMENURILOR de la angajarea unor psihologi!”

  1. Desi se fac multe smecherii la examenul psihologic (in special la angajari in politie), nu acolo e problema!Pedofilul politist a fost „salvat” de doua ori, pe principiul „corb la corb nu-si scoate ochii”!Daca se vrea dreptate, trebuie investigati serios cei care l-au scos nevinovat la precedentele violuri- procurori, politisti, etc…

Lasă un răspuns