Polițist despre Ministrul de Interne: „A citit o notă de partid. Jalnic!”

Prestația Ministrului de Interne, Carmen Dan în conferința de presă în care a relatat cum oamenii se mobilizează pe facebook pentru proteste este considerată una jalnică, de către polițistul nemțean Ioan Cănărău, lider sindical județean Europol. Cănărău constată supărat și că respectivul Minister parcă e blestemat să fie condus doar de „slugi de partid”: „Doamna ministru a citit o nota de partid, atat. Jalnic.
Atitudinea dumneaei a revoltat la maxim toti politistii si jandarmii, cred.
Suntem prea pretentiosi, ministerul asta n-o sa aiba niciodata un ministru pentru romani ci doar slugi de partid, soldati politici, atat”.
Punctul de vedere al lui Cănărău, pe subiectul respectiv, mai jos:

„Parerile mele sunt urmatoarele:
Cei impotriva carora protestau pasnic cetatenii Romaniei au organizat „marlaneasca” actiune violenta a ultrasilor.
Jandarmii or fi primit ordin sa nu-i izoleze si sa nu intervina, pentru ca scopul sa fie atins, adica protestul sa fie „spart”, compromis, cu orice pret, chiar cu sacrificii umane iar „nevinovatii” sa poata arunca vina pe altii.
Se merge prea departe, se intinde prea mult coarda!
Doamna ministru a citit o nota de partid, atat. Jalnic.
Atitudinea dumneaei a revoltat la maxim toti politistii si jandarmii, cred.
Suntem prea pretentiosi, ministerul asta n-o sa aiba niciodata un ministru pentru romani ci doar slugi de partid, soldati politici, atat.
Noi, astia mici da’ multi, uniti putem schimba totul, mai trebuie sa si vrem”.

Ioan Cănărău este unul dintre polițiștii cu o voce civică accentuată. A fost lider județean SNAP dar a părăsit respectiva structură după ce a realizat că liderii organizației centrale erau „blat” cu fostul ministru Gabriel Oprea. A înființat împreună cu alți colegi din Neamț S.A.P. (Sindicatul Agenților de Poliție), pe care l-a afiliat apoi la Europol.

D.V.

 

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Polițist despre Ministrul de Interne: „A citit o notă de partid. Jalnic!”

  1. Canarau, esti nebun. Iar iti tranteste Tablan vreo cercetare administrativa sa te invete minte!!!

  2. Poate are si dovezi, distinsul politist!Daca tot nu are ce face, poate strange infractorii de pe strazi…Nu l-am vazut la fel de indignat despre combinatiile colegilor lui cu camatarii..

  3. pai daca politia are sindicat…ia sa-i militarizeze, daca tot beneficiaza de legea pensiilor militare !! Atuncisa vezi mucles !! nu precupeata in piata

Lasă un răspuns