Politician nemţean despre can-can-ul anti-DNA: „Trebuie sfâşiată Codruţa”

14671368_1167036986715241_3024271335485613016_nMesajele pro sau contra DNA nu trec neobservate nici de politicienii nemţeni. Fostul viceprimar Aurelia Simionică (mai nou, membru PNL) realizează o interesantă comparaţie între campania anti-Codruţa şi păruiala ieftină dintre cocote.

„Can – can … Sau cu lenjeria la vedere!
Nu marca Triumph sau Victoria Secret, ci aceea care imbraca caracterul fiecaruia. Cu o placere sadica, de doua saptamani, printre cucuvele si bufnite mov, se aud urlete pline de satisfactie.
Daca nu urla, maraie. Nu sunt hiene. Sunt corul sau ecoul. S-a dat liber la injurat DNA-ul si la tras cu rosii in justitia si asa oarba. 
Trebuie sfasiata Codruta. Trebui terminta Codruta. Trebuie jignita Codruta. Se invoca dragostea de dreptate facand nedreptati. Nu comentez motivele acestor actiuni. Sunt incalificabile. Discursul decent, motivatia, argumentatia, pledoaria, parghia legala, au disparut.
E un fel de paruiala ieftina, zgomotoasa si colorata in tacerea adversarului. Victime colaterale? Nu conteaza. Imagine proasta? Nu intereseaza. Increderea romanilor? Cine sunt aia?!”, este analiza făcută pe subiectul respectiv de către Aurelia Simionică.

V.N.

cop-codruta

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.