Poliția locală Piatra Neamț, la ora bilanțului


Conducerea Poliției locale Piatra Neamț a prezentat, ieri, bilanțul activității pentru anul trecut, informează un comunicat de presă remis de responsabilii instituției. La ședința care a fost găzduită de Sala Polivalentă au participat primarul Dragoș Chitic, viceprimarul Bogdan Gavrilescu și consilierii locali care fac parte din Comisia locală de ordine public, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi și ai instituțiilor partenere.
Pe parcursul întâlnirii au fost prezentate rezultatele activității Poliției locale pe anul 2016, pe fiecare birou în parte,  cu evidențierea grafică a tendințelor de creștere a volumului de activitate. Totodată, s-au adus în discuție și direcțiile de acțiune pentru anul în curs.
Primarul Dragoș Chitic a pus accent pe sporirea gradului de professionalism și îmbunătățirea relațiilor polițist local-cetățean, subliniind, totodată, necesitatea suplimentării numărului de polițiști pe străzi și nevoia unei mai mari implicări din partea oamenilor legii.

Alex SÎRBU

 

 

 

2 thoughts on “Poliția locală Piatra Neamț, la ora bilanțului

Lasă un răspuns