Podul Preluca, reîncarnat în Aleea Aleho! Gropi frezate și abandonate de Publiserv de 3 săptămâni!

Trei săptămâni au trecut de când echipele de la Publiserv au frezat niște gropi pe Aleea (fără nume) dintre Aleho și Creșa de pe Strada Paharnicului (aleea este paralelă cu Bulevardul Decebal).
Blocurile respective (de la Ozana la Poșta care funcționează în fosta pizzerie) au intrările în scări din spate, de pe această Alee.
Fotografiile care însoțesc acest text sunt făcute ieri după-amiază, de locatari din zonă care spun că nu credeau că vor ajunge să vadă cum celebrul Pod Preluca (unde lucrările au durat foarte mult, depășind orice limită de bun-simț) se reîncarnează pe străduța pe care ei circulă zilnic…

Mai jos, un calendar al patimilor acestor locatari care se tot întreabă de ce onor conducerea Publiserv nu respectă normativele care spun că între frezare și asfaltare (cârpirea gropilor) trebuie să treacă maxim 1-2 zile.

13 iunie – la Publiserv este numit ca director general interimar Valentin Savin, amic al Primarului Andrei Carabelea, activist PNL (fost PACT)
15 iunie – utilajele Publiserv frezează zona respectivă, de la Aleho, prima parcare, aleea îngustă, parcarea finală
29 iunie – Vestea publică articolul <Noul director Publiserv își bate joc de șoferi! Gropi decapate de 14 zile și… lăsate-așa!>, în care arătam că oamenii au înțeles că au fost vreo 3-4-5 zile de ploi dar când deja au trecut 15 zile (cu vreme ok în ultimele zile) sunt nemulțumiți că onor conducerea firmei respective îi obligă să-și strice mașinile. Mai ales că au aflat chiar din surse din interiorul Publiserv că… noul director a schimbat, de la sine putere, fără să țină cont de sfaturile specialiștilor, graficul de lucrări.
30 iunie – a doua zi după articolul de mai sus (ce coincidență!) la fața locului apar utilajele Publiserv și o echipă (Minune! Se repară aleea de la Aleho! Cititorii: „Mulțumim Vestea!”). Dar vine ploaia! Așa că utilajele și lucrarea sunt abandonate după ce au reușit să toarne covor pe câțiva metri de la intrarea de la Aleho și un fel de „alee pe alee”, pe o lungime de vreo 25 de metri și o lățime de 0,80 m. Oamenii înțeleg iar – a venit ploaia – dar speră că lucrarea va fi dusă la bun sfârșit imediat ce vremea devine mai prietenoasă.
7 iulie (ieri) – a mai trecut o săptămâna, vremea a fost superprietenoasă pentru astfel de lucrări (da, au mai fost ploi, dar scurte), lucrarea e tot abandonată. Ca și utilajele, lângă Aleho.

8 iulie (azi) – transmitem mesajul locuitorilor de pe acele scări de blocuri: „Felicitări directorului Savin de la Publiserv și celor care l-au numit în funcție!”.

D.V.

Lasă un răspuns