Podul Preluca, izvor nesecat de ironii amare! Culmea şmecheriei…

Podul Preluca e cu siguranţă unul din obiectivele din Neamţ care a starnit la nivel de top critici, ironii, nemulţumiri. Intrat în reparaţii la începutul lunii iunie, pentru 3 luni, podul – care de fapt un podeţ de vreo 30 de metri lungime – a depăşit demult termenul de execuţie fără ca reparaţia să fie terminată.

Sute şi mii de şoferi au stat la cozi infernale în acste luni, de kilometri lungime, au relatat pe net cum au fost „arestaţi” chiar şi câte 20-30 de minute din cauza bulibăşelii generate de grupul organizat format din administratorul căii rutiere şi constructor (Drumurile Naţionale şi o firmă din Bacău).

<<Culmea șmecheriei în trafic: sa depășești pe podul de la Preluca>>, a scris pe facebook acum jumătate de oră fostul jurnalist Alex Nechita (fost la Realitatea media dar şi moderator de emisiuni tv). Evident că fiind un sens de circulaţie blocat pe podul respectiv, o eventuală depăşire nu poate fi realizată decât de vreun motociclist (în plan orizontal) sau de vreun elicopter (în plan vertical).

Lucrarea trebuia terminată iniţial pe 9 septembrie. Nu s-a întâmplat aşa. Între timp a dispărut panoul pe care era anunţat acel termen de execuţie şi în loc nu a mai fost montat altul…

D.V.
sursa foto: facebook

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Podul Preluca, izvor nesecat de ironii amare! Culmea şmecheriei…

  1. Nu se doreste ca lucrarile sa fie finalizate in acest an pentru a fi bugetat si in anul 2019.Altfel nu se explica de ce nu se lucreaza la podet cand timpul permite.Au flendurit-o trei luni cu armatura de fier beton pe un sens.Este inadmisibil ca 5(cinci)muncitori sa nu poata „aranja” armatura pe un sens in cel mult 10(zece)zile.La Preluca au trebuit 60(saizeci) de zile.De 8(opt)zile s-a turnat beton iar muncitorii au disparut.Atunci cand timpul nu va permita iar vor aparea muncitori.Nu ma intereseaza cine este seful, dar oricine ar fi este o mare bataie de joc.SA VA FIE RUSINE DE DERANJUL FACUT LA ACEST POD.

  2. La o luna si jumatate dupa ce trebuia sa se faca receptia la aceasta lucrare ridicola nu este nimeni arestat la CNAIR si ISC.

    O lucrare de 2 bani care nu costa mai mult de 50.000 euro a fost cistigata de o firma de apartament din Bacau cu 200.000 euro.

    Pe fondul disolutiei statului Roman datorita institutiilor praf de coruptie si incompetenta SRI/PARCHET/IPJ/DIICOT/DNA baietii lui Arsene si-au mai pus 20.000 euro la mega furaciunea cu podul de la Preluca…pentru ca pot si nu e nimeni sa-i opreasca..

    Betonul era sfarimicios iar banii nu erau suficienti..HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    De risu universului cosmic au ajuns cei de la DNA/PARCHET.

Lasă un răspuns