Pod Nou la Căprioara și rețele noi de apă-canal pe bulevardele Traian și Decebal / (sub)finanțare prin PNDL 3

Rețele noi de apă și de canalizare pe direcția care străbate în lung orașul (bulevardele Traan și Decebal) și Pod Nou peste Bistrița, la Căprioara – acestea sunt investițiile care vor fi susținute prin PNDL 3 (PNI Anghel Saligny), anunță surse neoficiale apropiate de Primăria Piatra Neamț.

Cele 2 proiecte au un cost estimativ de circa 43 de milioane de lei. Această sumă raportată la cea estimată a ajunge, per total, în județul Neamț prin PNI Anghel Saligni (1379 milioane lei), arată că municipiul Piatra Neamț e beneficiarul a doar 3,11 % din alocarea totală pentru județul Neamț.

Datele oficiale utilizate de Prefectura Neamț arată că Piatra Neamț are o populație de 111.479 locuitori, ceea ce înseamnă 19,80% din totalul populației județului (562.980 locuitori).

Rezumând, conform acestor informații (inclusiv primarul are o postare pe facebook cu aceste 2 finanțări), UAT-ul cu 19,80 % din populația județului, primește 3,11% din banii care ajung în Neamț.

Sau poate or fi și alte proiecte ale Primăriei Piatra Neamț finanțate dar nici sursele Vestea și nici primarul nu vorbesc de ele…

D.V.

2 thoughts on “Pod Nou la Căprioara și rețele noi de apă-canal pe bulevardele Traian și Decebal / (sub)finanțare prin PNDL 3

 1. Nu se va face nimic.

  De 2 luni se”analizeaza”ofertele pentru ”planul de Mobilitate” unde se fac ”autostrazi suspendate” in oras.
  In cateva luni trebuie terminata aceasta lucrare iar Primaria isi ”permite” sa AMANE si sa nu declare care este/sunt ”castigatorii”.

  Iresonsabilitate maxima sau interese criminale.

  Impresia generala este ca aceasta lucrare NU se vrea decontata prin fonduri UE si se face tot ce este posibil pentru a NU se termina in timp util.

  Mavgo-Moldocor este ”asocierea” care a depus oferta pentru lucrarile din centrul orasului.

  Nu are sens sa mai spun ce lucrari de mega proasta calitate vor face aceste 2 firme de casa ale mafiei PSD si PDL.
  Sunt cele mai slabe firme din Judet iar Moldocor a mai distrus odata acest oras,vezi drumul spre Gospodine,Centura orasului,intrarea in oras dinspre Bacau..

  MOLDOCOR trebuia interzis de la orice licitatie in Piatra Neamt.Faptul ca nu s-a intamplat ne arata ce SMENURI PENALE se fac la Primarie.

  NOTA 2 pentru Carabelea

  Se pregateste un mega tun a la Pinalti in Piatra Neamt care va indatora orasul cu alte zeci de milioane de euro pe alti zeci de ani.

  O sa vedeti,sunt indeplinite TOATE premizele.

 2. Daca lasa canalele tot pe mijlocul strazii mai bine sa nu mai faca asa ceva .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.