PNL: Votul pentru vicepreședinți, bazat pe trădări și sinecuri!

PNL Neamț consideră că rezultatul votului din ședința de astăzi pentru alegerea vicepreședinților a fost bazat pe trădări sau de sinecuri oferite celor care erau indeciși.

<<Astăzi în Consiliul Județean Neamț s-a văzut cât de apreciați sunt trădătorii și că interesul cetățenilor nu contează deloc. Nu contează să ai principii, verticalitate, cel puțin nu în județul Neamț! Este cunoscut că cei care au trădat o dată, vor mai trăda!
Păcat de votul cetățenilor, pentru că s-a dovedit din nou că nu l-au meritat, pentru că l-au folosit doar pentru propriile interese! Votul de astăzi ne arată că toți oamenii ”președintelui Arsene” sunt disperați după sinecuri și vor ține proiectele județului blocate, ceea ce, din păcate, va întârzia procesul de modernizare.
Însă vrem să le mulțumim partenerilor onești din coaliție, care au votat astăzi pentru interesul județului Neamț. Le mulțumim colegilor consilieri care au votat pentru propunerea PNL: Florin Hopșa vicepreședinte>>, spune comunicatul PNL Neamț.

<<Condamnăm acest mod de a face administrație publică și îi asigurăm pe nemțeni că în ciuda acestor metode murdare și ipocrite de a face politică, consilierii județeni liberali vor lucra în continuare în interesul oamenilor și pentru bunăstarea acestora>>, mai menționează comunicatul semnat de „

Grupul consilierilor judeteni PNL”.

D.V.

Lasă un răspuns