PNL  şi-a depus oficial candidaturile la Piatra Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ

PNL Neamţ a depus, sâmbătă 23 aprilie, candidaturile pentru funcţia de primar în Municipiului Piatra Neamţ, Municipiului Roman şi în Oraşului Târgu Neamţ. În acelaşi timp au fost depuse şi candidaturile aferente consiliilor locale.

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul  Mugur Cozmanciuc împreună cu alti lideri ai organizaţiei judeţene au fost prezenţi la cele trei depuneri de candidaturi.

„ Suntem o echipă puternică şi venim în faţa nemţenilor cu un proiect de dezvoltare: NEAMŢ 2020, un proiect construit pe o analiză a realităţii judeţului Neamţ, un proiect axat pe capitole importante de dezvoltare şi sunt convins că NEAMŢ 2020 reprezintă soluţia pentru o modernizare  integrată a judeţului.” a declarat Mugur Cozmanciuc , preşedinte PNL Neamţ.

Dragoş Chitic şi-a depus candidatura pentru mandatul de primar şi deschide lista  de consilieri PNL la Piatra Neamţ, Laurenţiu Leoreanu şi-a înregistrat oficial candidatura pentru un nou mandat la Roman, iar la Târgu Neamţ , Traian Humulescu s-a înscris oficial în cursa pentru Primărie.

V.N.

cop pnl orase

Lasă un răspuns