PNL Neamţ trece la faza “DOI ÎN UNU”!

cozmanciuc

PNL Neamţ nu va mai fi un cor pe două voci ci va avea, de acum încolo, o abordare solistă – aceasta ar fi sinteza mesajelor transmise, în conferinţa de presă de mai devreme, şi de co-preşedinţii naţionali dar şi de cei judeţeni.

Iar definiţia zilei a dat-o co-preşedintele Mugur Cozmanciuc care, făcând o comparaţie şi practică şi savuroasă a punctat că trecerea de la “PNL plus PDL = noul PNL” trebuie să ajungă la formula eficientă de “doi în unu”.

”Vreau să știți clar un singur lucru: că eu și cu domnul Alexandru Drăgan funcționăm doi în unu din punct de vedere politic și că orice decizie va fi luată de noi împreună cu biroul politic județean”, a fost declaraţia deputatului Mugur Cozmanciuc, co-președintele PNL Neamț.

Cu nici o oră mai devreme, în cadrul şedinţei cu Birourile reunite (ex-PDL şi ex-PNL), liderii centrali le-au cerut imperativ celor de la Neamţ ca tocmai pentru ca fuziunea să aibă loc şi faptic, de acum încolo să nu mai aibă loc, în Neamţ, nici la nivel de judeţ nici de localităţi, şedinţe ale birourilor din fostul PDL sau din fostul PNL ci doar şedinţe cu participare comună, a birourilor reunite din noul PNL. Altfel spus, plicul cu conţinutul „doi în unu” de la Neamţ e şi de voie şi de nevoie…

D.V.

Lasă un răspuns