PNL Neamț, omagiu pentru seniorii liberali

Astăzi îi sărbătorim pe seniorii nemțeni, care ne inspiră cu experiența, profesionalismul şi determinarea dânşilor.
Sunt părinții şi bunicii noştri, cei de la care am învățat, cei care ne-au fost modele în viață şi în carieră.
Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost un bun prilej pentru Alegerile Organizației Seniorilor Național Liberali ai județului Neamț, o structură importantă a Partidului Național Liberal, care ne face cinste şi aduce un aport semnificativ în îndeplinirea obiectivelor noastre.
La eveniment au participat, de asemenea, domnii subprefecți Adrian Ciobanu şi Iulian Jugan, doamna preşedinte OFL, Isciuc Mihaela Elena, domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu şi domnul primar al municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea.

Această prezentare necesită JavaScript.

Mă bucur să văd că experiența, tradiţia şi valorile sunt apreciate în PNL, unde seniorii au un cuvânt important de spus la masa deciziilor. Asta pentru că expertiza, maturitatea şi înțelepciunea omului trecut prin viață sunt calități de care avem nevoie pentru a consolida o echipă cu rezultate cât mai performante.
Am fost astăzi alături de seniorii liberali care şi-au ales noua structură de conducere şi m-am bucurat să îi pot felicita pentru activitatea de-o viață, pentru frumoasele realizări şi pentru sfaturile pline de înțelepciune care ne însoțesc tot timpul.
Îl felicit pe noul preşedinte al Organizației Seniorilor Național Liberali Neamț, domnul Mircea Beloiu, Consilier Județean, un om profesionist care ne face cinste şi care ştiu că va orienta echipa seniorilor nemțeni spre cele mai frumoase rezultate.
O organizare de excepție, un eveniment frumos, dedicat vârstei înțelepciunii şi mulți oameni de calitate, aşa se rezumă această zi.
Felicitări noului Birou Politic al OSNL Neamț, întregii echipei şi organizatorilor.
Dragi seniori, vă doresc astăzi, de ziua dumneavoastră şi în fiecare zi, multă sănătate, linişte, bucurii şi putere pentru a fi alături de noi şi a ne oferi din experiența dumneavoastră pentru cât mai mult timp!
La mulți ani buni, frumoşi şi luminoşi vă doresc!

George Lazăr,
1 octombrie 2022

One thought on “PNL Neamț, omagiu pentru seniorii liberali

  1. Mare cinste nefac liberali domn jurnalist,mai ales domnul Ciuca, șeful lor, la cat a ajuns factura la gaz, energie electrică și combustibili fosili mare cinste ne fac, în următoarea legislatura o să ia 10 la sută,bravo lor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.