PNL Neamț îl desființează pe baronul-inculpat! „Arsene este vinovatul moral al incendiului de la Spital în care au pierit 10 oameni!”

PNL Neamț reamintește că Ionel Arsene (președintele PSD Neamț și al CJ Neamț) este vinovatul moral al nenorocirii care a avut loc la Spitalul Județean Neamț în data de 14 noiembrie când 10 oameni au murit în incendiul de atunci.
La data respectivă – ca și acum – spitalul era în subordinea directă a Consiliului Județean Neamț care era condus de un director interimar numit chiar de Arsene. Liberalii nemțeni amintesc și de alocarea discreționară a milioane de euro din bugetul CJ Neamț pentru fake-spitalul de la Lețcani (nefuncțional și acum).

Reacția vehementă a PNL Neamț survine după ce, într-un comunicat furnizat presei (cu nuanțe de roșu), PSD Neamț acuza actuala guvernare de alocarea injustă a unor fonduri de la bugetul central. PNL Neamț consideră respectiva acuză drept o ipocrizie marca „Arsene, un personaj cinic și insensibil” și amintește că și CJ Neamț și Primării conduse de edili PSD au primit sume importante prin respectiva alocare.

Mai jos, integral, comunicatul PNL Neamț:

………………………………………

Comunicat de presă

Dacă ar avea onoare, Ionel Arsene ar trebui să demisioneze

Cu o ipocrizie fără margini, PSD Neamț deformează realitatea privind alocarea sumelor din fondul de rezervă al Guvernului. PSD-iștii nemțeni se fac că nu văd că peste 4,2 milioane de lei au fost repartizate Consiliului Județean Neamț, condus de Ionel Arsene, și că, de asemenea, numeroase localități conduse de primari PSD au primit fonduri. PNL Neamț se declară revoltat de aceste declarații mincinoase, toxice, singurul scop al lui Ionel Arsene și PSD Neamț fiind mascarea propriei incompentențe.

Practica alocării discreționare a fondurilor publice a fost, mereu, una specifică PSD, care ani în șir a împărțit comunitățile locale după apartenența politică a primarilor. Străin de asemenea metode, unul din obiectivele majore ale  PNL Neamț este asigurarea resurselor financiare pentru proiectele de dezvoltare în comunitățile din județ, indiferent de cine sunt acestea conduse.

Nemțenii nu trebuie să uite că:

  • Ionel Arsene este vinovatul moral al incendiului de la Spitalul Județean Neamț, din noiembrie 2020, când au pierit 10 oameni nevinovați;

  • Ionel Arsene a transferat peste 3,5 milioane de euro către Iași, pentru construcția spitalului modular de la Lețcani, nefuncțional nici astăzi, în vreme ce, la Neamț, a lăsat spitalul fără fonduri;

Lista ar putea continua. Sunt realități incontestabile, care ar trebui să-i dea fiori lui Ionel Arsene, un personaj cinic și  insensibil. Dacă ar avea onoare, Ionel Arsene ar demisiona din fruntea Consiliului Județean. Nemțenii nu i-ar simți lipsa, poate cu excepția colegilor de partid.

Biroul de presă al PNL Neamț

………….

V.N.

Lasă un răspuns