PNL Neamţ a depus listele de candidaţi. Cozmaciuc: „În slujba cetăţenilor din Neamţ!”

dsc_5550

PNL Neamţ a depus în urmă cu o oră, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016. Liderul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc a fost flancat de o întreagă echipă liberală în care VIP-urile zilei au fost candidaţii de pe primele locuri din listele pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

dsc_5475

Pornim pe un drum cu o echipă completă, o echipă puternică, de oameni cinstiți și de valoare, care vor dovedi în cei patru ani de mandat că în județ proiectele pentru Neamț 2020 vor fi continuate. Pornim pe un drum în care vreau să asigurăm pe toată lumea că vom fi în sprijinul cetățenilor din județul Neamț și în slujba cetățenilor din întreaga țară. În acest sens, considerăm că astăzi am făcut primul pas pentru ca Partidul Național Liberal să câștige alegerile parlamentare și să aibă un prim-ministru liberal, în persoana domnului Dacian Cioloș.
Avem foarte multe persoane care sunt la primul mandat, oameni integri, persoane care și-au demonstrat capacitățile profesionale și, în același timp, calitatea socială”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc.

Întrebările jurnaliştilor prezenţi au fost adresate – în afară de lider – către următorii candidaţi: Laurenţiu Leoreanu, Eugen Ţapu, Cătălin Drăguşanu. Vom reveni.

D.VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns