PNL Neamţ, de râsul curcilor! Ex-consilier cu dosar de incompatibilitate, despre Cozmanciuc: „Preşedinte care aruncă cu rahat!”

PNL Neamţ este deja un partid care poate concura cu o trupă de teatru de underground – cel puţin aşa arată ultimele mesaje difuzate în spaţiul public de grupul de la PNL Piatra Neamţ unde libertinajul de limbaj şi atitudine a ajuns la cote de neimaginat pentru ceea ce înseamnă un partid serios.

Un ultim exemplu este dat de siteul tvmneamt.ro care într-un articol publicat în câteva ore vine cu o nouă dezvăluire pe această temă, dezvăluind mesaje incredibile (care ar fi circulat aseară într-un chat PNL Neamţ) sub forma unor printscreenuri de la o postare a fostului consilier PNL Piatra Neamţ, Valentin Ciobanu (actualmente director Publiserv SA). Vezi mai jos, foto şi text cu respectivele mesaje atribuite chiar de liberali fostului consilier:

<<TNL Neamt, o gasca de copii folositi de un analfabet pe nume Secuiu la randu-i condus de un ”presedinte” care nu stie altceva decat sa arunce cu rahat prin ”intermediari”>>.

Pentru cei care nu ştiu, Radu Secuiu este noul preşedinte TNL Neamţ (cu funcţie şi în Biroul Naţional) iar preşedintele acestuia (<<care nu ştie altceva decât să arunce cu RAHAT prin „intermediari”>>) este Mugur Cozmanciuc, liderul PNL Neamţ.

Cum la PNL Piatra Neamţ este o modă ca atunci când cineva dezvăluie astfel de atitudini sau mesaje incalificabile, în primă fază să dea unii vina pe presă, reamintim că printscreenurile de mai sus au circulat aseară într-un grup de discuţii exclusiv (secret) al PNL Neamţ. Cât priveşte identificarea concretă a „preşedintelui analfabetului Secuiu”, este evident că e vorba de un bărbat, deci iese din discuţie un eventual şef naţional pe linie TNL, organizaţia respectivă fiind condusă de o femeie.

Dacă şi Ciobanu va face ca alţi colegi şi va nega autenticitatea mesajului postat de el aseară (şi ster după câteva minute), probabil că ar putea spune că s-a referit nu la preşedintele PNL Neamţ ci poate la preşedintele Asociaţiei de Locatari al lui Secuiu sau la vreun preşedinte FAN Cub Auto, sau la vreun preşedinte de ONG cu sală de forţă…

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “PNL Neamţ, de râsul curcilor! Ex-consilier cu dosar de incompatibilitate, despre Cozmanciuc: „Preşedinte care aruncă cu rahat!”

  1. Dle Vinca, Ciobanu – stinge tot – nu e cumva individul ala de nu stia sa citeasca de pe foaie in conferinta de presa? El vorbeste despre analfabeti? Cata mizerie pot produce acesti romei. Oare de ce nu-l dau afara din PNL pe acest posesor de dosare executorii si fitilist cu pretentii de lider numit Romel? I-ar face bine inclusiv lui Chitic, mai ales ca se barfeste ca face colecta de la directori (inclusiv adjuncti) pe principiul dreptului de smecher. De ce se lasa PNL-ul prizonierul unor asemenea specimene? Pe langa faptul ca vede si Chitic cine-l face pe la spate (chiar daca neaga evidenta), va dati seama ca Arsene stia tot ce se misca in PNL prin intermediul cuplului nociv Romel- Husaru?! Cozmanciuc, dormi sau ti-e frica?

Lasă un răspuns