PNL Neamț, alături de Florin Cîțu

Cu o largă majoritate, Comitetul Județean Director al PNL Neamț (C.D.J.) s-a pronunțat în favoarea ”Moțiunii Cîțu”, anunță Biroul de presă al PNL Neamț. Astfel, 93 dintre liberalii nemțeni au votat pentru programul premierului Florin Cîțu, în vreme ce contracandidatul său la președinția PNL, Ludovic Orban, a întrunit doar patru voturi.

”Prin votul acordat în C.D.J., liberalii nemțeni iau o opțiune foarte clară, fermă, de susținere a actualului premier, Florin Cîțu, în competiția pentru președinția PNL. Suntem convinși că în PNL este nevoie de o reformă profundă, care să plece de la baza partidului, singura soluție ca PNL să câștige următoarele runde de alegeri în viitorii opt ani. Iar acest  țel poate fi atins doar de actualul premier, Florin Cîțu”, a precizat George Lazăr, președintele PNL Neamț.

În ceea ce-l privește pe senatorul Eugen Țapu-Nazare, chestor al Senatului și prim-vicepreședinte al PNL Neamț, acesta a salutat decizia C.D.J. și a reiterat ”nevoia unei reforme și apariția  unui suflu nou în Partidul Național Liberal, deziderate ce pot fi atinse doar de echipa coagulată în jurul actualului  premier, Florin Cîțu”.

În urma acestei decizii, la Congresul PNL din 25 septembrie delegații liberali nemțeni îl vor vota pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, anunță aceeași sursă.

A.V.

One thought on “PNL Neamț, alături de Florin Cîțu

 1. Alaturi de Catu sau nu,nu ne intereseaza nici cat negru sub unghie.

  NE intereseaza IN SCHIMB ce a facut PNL in ultimii 2 ani.

  Deasemenea,NU ne intereseaza ce promite ca va face PNL in viitor.Au dovedit ce pot”face”.

  Au avut 2 ani sa dovedeasca si au dovedit cu varf si indesat,adica:

  Au aprobat cel mai mare program de hotie pe fata fara raspundere PENALA,PNDL3,la fel ca PSD.

  ZERO reforma sau restructurare aparat bugetar fara numar platiti cu salarii ABERANTE,NESUSTENABILE din imprumuturi externe care au ajuns la 140 miliarde euro.
  ZERO taieri de pensii speciale si de serviciu ABERANTE,IMORALE,NEJUSTIFICATE care ne fura pe noi toti de miliarde de euro pe an.
  ZERO lege pentru a opri pensionarile anticipate la 40 de ani ale securistilor prosti care au distrus aceasta tara.

  PNL=PSD =slugile penibile ale statului securisto prosto mafiot care conduc de facto aceasta tara spre FALIMENT.

Lasă un răspuns