PNL Neamţ a scos artileria grea în ultima zi electorală! În fieful PSD!

PNL Neamţ a realizat una din ultimele acţiuni de campanie electorală, înaintea turului 2 de la alegerile prezidenţiale, deplasând un adevărat comando la Tîrgu Neamţ, oraş considerat (cu tot cu comunele din jur) încă fief al PSD (singura zonă unde PNL nu a câştigat în primul tur, la Neamţ).

Sala Casei Culturii a fost plină cu membri şi fani PNL iar pe scenă a urcat artileria grea a liberalilor nemţeni, în frunte cu preşedintele Mugur Cozmanciuc, Laurenţiu Leoreanu (vicepreşedinte la nivel naţional), prim-vicepreşedinţii George Lazăr şi Mihai Stoica, primarul romaşcan Lucian Micu, consilieri judeţeni şi locali, primari PNL din comune învecinate.

Gazdă le-a fost preşedintele organizaţiei locale, Andrei Aciocârlănoaie care a şi tras concluzia după evenimentul respectiv: Succesul este efortul de echipă!
Astăzi , la Târgu Neamț am demonstrat că împreuna suntem o forță!
Românii au nevoie de un președinte demn, responsabil, educat, apreciat și respectat în toate colțurile lumii. Un președinte care apără valorile și interesele poporului român! Duminică votăm Klaus Iohannis pentru o Românie normală!”.

Deputatul Mugur Cozmanciuc a punctat, conform propriei declaraţii faptul că „La Tîrgu Neamț alături de echipă și de simpatizanții PNL și ai președintelui Klaus Iohannis. Aici va fi un nod important pentru Autostrada Unirii. În curând, nu mai este mult până atunci. Însă, până atunci le-am spus că duminică este vital să iasă la vot. Inclusiv pentru Autostrada Moldovei”. 

Întâlniri similare au avut liderii PNL Neamţ, în ultimele două zile şi pe zonele Roman, Piatra Neamţ, Roznov, Valea Muntelui. La cele la care a participat deputatul Leoreanu, ca de obicei, mesajul său a fost unul dintre cele care a „energizat” cel mai mult auditoriul. <<Duminică decidem viitorul pentru România, nu doar cel imediat, cât mai ales pe termen lung. Avem de ales între seriozitate și spectacol ieftin, între profesionalism și amatorism, între decență și mocirlă, între adevăr și minciună! Cel mai important e că decidem nu doar pentru țara noastră, așa la modul general, dar și pentru modul în care comunitățile noastre, orașele, comunele vor putea evolua în perioada următoare. Pentru noi, Klaus Werner IOHANNIS este singura opțiune!>>, a punctat Leoreanu ăn faţa fanilor PNL din Roman.

V.N.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns