PNL mută şi la Roman

roman

În timp ce liderii PSD Neamţ par să piardă redută după redută (mai ales în mediul urban), PNL Neamţ mută repede şi surprinzător.

După ce acum vreo 3 zile, deputatul Mugur Cozmanciuc îi trimitea, dintr-o conferinţă de presă un mesaj aproape ultimativ primarului Laurenţiu Leoreanu de la Roman (“ori, ori…”), acum câteva minute, acelaşi preşedinte PNL Neamţ a postat pe internet un o fotografie şi câteva rânduri care arată că se pune de o nouă “logodnă” liberală.

“Împreună cu primarul Romanului, domnul Dan Leureanu, sperăm ca, până în 2030, judeţul Neamţ să fie un pol de dezvoltare regional şi un motor de creştere la baza căruia să stea următoarele principii: atragerea resurselor umane, o infrastructură dezvoltată şi crearea de locuri de muncă” – acest text şi fotografia conexă au fost postate acum 10 minute.

Nu ştim dacă poza a fost făcută ieri sau azi. Ţinuta deputatului (total diferită faţă de cea de la conferinţa de presă de ieri) dă de înţeles că momentul a fost surprins ori în prima parte a zilei de joi, ori chiar azi.

Iar după cum se vede din poză, “peţitorii” au mers în echipă la primarul Leoreanu, alături de Cozmanciuc fiind şi deputatul Radu Surugiu (preşedintele PNL Piatra Neamţ) şi Liviu Brătescu (noul preşedinte al PNL Roman).

Dacă la Piatra Neamţ, după “logodna” PNL – primar interimar, Cozmanciuc a anunţat că organizaţia municipală va fi condusă de “binomul Chitic – Surugiu”, să urmeze aceeaşi mişcare şi la Roman şi astfel să apară “binomul Leoreanu – Brătescu”? Vom vedea…

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns