PMP propune: Cel mai modern ștrand din Neamț!

 

Amfiteatru, trasee cu poteci suspendate, un ștrand modern cu tobogane și skate park pentru pasionații de sport, toate acestea pot fi realizabile la Neamț – anunță PMP printr-un mesaj făcut public de Bogdan Gavrilescu, președintele organizației județene.

„Proiectul meu pentru dezvoltarea turistică a Neamțului include și un parc de agrement care să atragă vizitatori din toate zonele țării, dar și de peste hotare, turiști care să petreacă timp de calitate și relaxare la noi în zonă.
Programul meu include modernizarea și dezvoltarea Ștrandului Municipal din Piatra-Neamț. Această locație va avea o nouă imagine și va atrage turiști din toate zonele țării. Gândim cel mai mare ștrand din județ cu multiple tobogane cu apă, piscină cu valuri, locuri de joacă pentru copii, sezlonguri moderne, dar și plajă cu nisip. Tot aici se vor desfășura diverse evenimente și activități distractive pentru copii, dar și pentru adulți.
Pentru tânăra generație, noul ștrand va include și un skate-parc modern”, spune Gavrilescu care este și candidatul PMP pentru funcția de președinte CJ Neamț.

„Familia, PMP Neamț, poate fi investită cu încredere, punând ștampila pe poziția cu numărul 1 pe buletinul de vot! Reușim împreună!
Construim un județ Neamț de 10 +!”, este invitația și concluzia lui Gavrilescu.

D.V.

2 thoughts on “PMP propune: Cel mai modern ștrand din Neamț!

  1. Ce-mi plac trilurile orientalo-tiganesti care se aud in parc la strand. Daca si viitorul strand va fi invadat de tigani, atunci mai bine ma lipsesc.

  2. Hai sa lasam sectorul privat sa investeasca in turism, nu primaria!Parca nu s-a invatat nimic din prostiile si jaful facute de Pinalti!

Lasă un răspuns