PMP, primul partid care a depus la Neamț listele de candidați: „Pentru un Parlament cu 300 de locuri, pentru tăierea pensiilor speciale!”

Partidul Mişcarea Populară Neamț a depus astazi la Biroul Electoral Municipal listele pentru cu candidaţii săi la alegerile parlamentare. La Camera Deputaţilor, cap de listă estepreşedintele PMP Neamt Bogdan Gavrilescu, iar la Senat primul pe listă este Dragos Chitic.

BogdanGavrilescu : ,,Imi doresc sa pot lupta de la nivelul parlamentului pentru implementarea proiectelor de tara ale PMP, in principal pentru reducerea numarului de parlamentari la 300, asa cum au votat romanii la referedumul din 2009. Ma voi bate totodata in parlament pentru eliminarea pensiilor speciale, alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si realizarea autostrazilor care sa lege Moldova de vest si capitala. Impreuna cu Dragos Chitic, ceilalti colegi candidate si echipa PMP Neamt vom incerca sa-I convingem pe nemteni ca PMP reprezinta cea mai buna optiune pentru dezvoltarea judetului Neamt si a Romaniei.”

Dragos Chitic: ,, Este imperios necesar sa schimbam modul de lucru al parlamentului Romaniei, a carui activitate este astazi deficitara, generand o imagina extrem de negativa in randul populatiei. Este nevoie ca in viitorul parlament sa fie prezenti oameni competenti, cu experienta administrativa, care sa faca legi clare si drepte pentru romani. De la nivelul Senatului Romaniei ma voi bate impreuna cu colegii mei din PMP pentru interesele nemtenilor, pentru dezvoltarea judetului Neamt si bunastarea fiecarui nemtean.”

PMP Neamt porneste la drumul pentru obtinerea mandatelor de parlamentari cu liste de candidati pe care se regasesc oameni competent si cu experienta in administratie, având convingerea că va fi în viitorul Parlament vocea cea mai credibilă și mai responsabilă in apărarea intereselor nemtenilor si a României.

Listacandidatilor PMP pentru Camera Deputatilor:

 1. Bogdan Gavrilescu

 2. Cristian Sauciuc

 3. Lacramioara Pascaru

 4. Mihai Gontaru

 5. Toader Obreja

 6. Ioan Tancau

 7. Eugen Cobzaru

 8. Georgiana Pompas

 9. Ciprian Avasiloaiei

 10. Florin Gherghel

Listacandidatilor PMP pentruSenat :

 1. Dragos Chitic

 2. Neculai Preda

 3. Alina Tatomir

 4. Ionut Morosanu

 5. Marian Bulai

 

V.N.

Lasă un răspuns