PMP Piatra Neamţ va avea o conducere… mai suplă! Vineri – alegeri


PMP Piatra Neamţ va avea după alegerile de vineri o conducere formată din 19 + 3 (liderii de la organizaţiile speciale, Femei, Tineret, pensionari), cu mult mai puţini faţă de Biroul Local anterior în care erau vreo 25 de membri (unii spun că se ajunsese chiar la peste 30).

Informaţiile pe surse ajunse la Vestea.net au fost confirmate de Cristian Sauciuc, actualul preşedinte interimar  al PMP Piatra Neamţ (şi singurul candidat pentru funcţia de preşedinte la alegerile de vineri) care a explicat că se doreşte o conducere mai suplă dar formată integral din oameni activi, dedicaţi. Sunt deja 19 înscrişi pentru cele 19 funcţii din noul Biroul Local aşa că respectivele alegeri vor fi o formalitate, cu candidaţi „1 la 1” pentru fiecare post.

Sauciuc a infirmat vehement aserţiunile unor „cârcotaşi” care susţin că va fi un birou mai mic pentru că practic, la Piatra Neamţ, la închiderea termenului de înscriere, au fost doritori de funcţii în PMP mai puţini ca altădată.

Nu e scopul unei ştiri să contrazică susţinerile celui care până acum a fost doar preşedinte interimar (un fel de manta de ploaie pentru o organizaţie peste care au tot bătut vânturi şi furtuni), mai ales că nici în organizaţia judeţeană nu e cer senin deloc. Ba dimpotrivă, din moment ce în acest moment PMP Neamţ pare un fel de bărcuţă în derivă, cu membri în Consiliul Judeţean care pe voturile controversate votează unul cu stânga şi altul cu dreapta…

D.V.


Lasă un răspuns