PMP: Nu votăm proiectele lui Carabelea de îndatorare a orașului și creștere a numărului de birocrați

Astăzi 27.05.2021, în ședința Consiliului Local Piatra Neamț sunt propuse două proiecte inițiate de primarul Andrei Carabelea care vizează înființarea a peste 50 de noi posturi în cadrul Primăriei Piatra Neamț precum și îndatorarea orașului prin  contractarea unui împrumut în valoare de 16 milioane lei pe o perioadă de 10 ani.

Apreciem că nu se justifică mărirea numărului de angajați în cadrul Primăriei mun. Piatra Neamț în condițiile în care bugetul local nu poate susține noi cheltuieli suplimentare. Totodată, nu se justifică îndatorarea si a cetățenilor municipiului Piatra Neamț, prin contractarea unui nou împrumut mai ales în contextul în care vechile datorii nu au fost înca achitate si nu exista o perspectivă de dezvoltare economică a orașului din partea actualei administratii.

În consecință consilierii PMP vor vota împotriva acestor proiecte care vor afecta negativ funcționarea orașului și care sunt un exemplu de nepricepere si  lipsa de soluții viabile pentru buna funcționare și dezvoltarea orasului din partea actualei conduceri a primariei pietrene.

Grupul Consilierilor Locali PMP

Lasă un răspuns