PMP Neamţ, primul partid care face publice listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare

dsc_2130PMP Neamţ este prima organizaţie de partid din Neamţ care face publice numele celor care vor fi în listele de candidaţi de la alegerile generale din decembrie. Cum la cele 8 locuri de deputaţi şi 3 de senatori trebuie ataşate şi nume de rezerve, PMP vine cu listele complete, de 4 candidaţi pentru Senat şi 11 pentru Camera Deputaţilor. Aceste liste sunt acum ordonate pe ORDINEA ALFABETICĂ:

dep-2 dep

„Decizia finală privind ordinea pe listă va fi luată în şedinţa Comitetului Executiv Naţional iar orice comentarii pe acest subiect sunt simple speculaţii interesate”, se menţionează în comunicatul PMP Neamţ semnat de preşedintele Laurenţiu Dulamă.

Şi la alegerile locale din iunie 2016, PMP Neamţ a fost primul partid care a depus lista de candidaturi pentru CJ la Biroul Electoral Judeţean.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “PMP Neamţ, primul partid care face publice listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare

  1. Toti traseistii politici care schimba partidele ca pe sosete, doar din dorinta de a fi ,,cocotati” in frunte la ,,ciolan”, trebuie aspru sanctionati! Cei care s-au implicat, nu doar prin discursuri sterile, in proiecte viabile pentru infrastructura, investitii, locuri de munca si pentru conditii de trai mai bune, dar n-au mai avut loc la masa ,,fruntasilor” din partid si au decis sa-si caute alta echipa, sa argumenteze clar cu activitatea proprie si de ce merita sa fie votati!

  2. Pai madam Lili Didilă nu zicea ca lasă partidul și se vrea independentă? Că vezi Doamne, era nemulțumită de scorul obținut la târg, unde de altfel, n-a văzut-o nimeni „prestând ” în campanie! Oare ce s-a întâmplat? Probleme cu hidrogenu’, fată sau nu vrea Naser sa bage bani în campanie?

Lasă un răspuns