PMP Neamț: „Mizăm pe două mandate în Camera Deputaților și unul în Senat!”

crop-pmp
Laurențiu Dulamă, vicepreședinte CJ și liderul PMP Neamț, a anunțat că mizează pe obținerea unui mandat de senator și a două mandate în Camera Deputaților. Declarația șefului PMP-iștilor nemțeni a fost făcută astăzi în cadrul unei conferințe de presă la care au mai luat parte și vicepreședintele PMP Cristian Petrescu – următorul pe lista propusă pentru Camera Deputaților, vicepreședintele filialei județene Neamț Dorin Antăl – locul I la Senat – și prim -vicepreședintele PMP Neamț Costache Lupu.
Cu acest prilej, Laurențiu Dulamă – cap de afiș pe lista pentru Camera Deputaților – a ținut să lămurească motivul pentru care lista candidaților PMP la parlamentare a fost depusă ultima. „Au existat unele probleme la lista pentru Camera Deputaților, de aceea s-a întârziat. Le-am rezolvat în timp util și am depus la Biroul Electoral Județean lista completă, refăcută, aseară la ora 19.15”, a spus Dulamă.
În același timp, liderul PMP Neamț a spus că lista cu propunerile pentru Senat și Camera Deputaților aduse în fața cetățenilor de formațiunea politică pe care o conduce este formată din oameni cu experiență. Chiar dacă experiența unora dintre candidații propuși nu ține neapărat de domeniul politic – spune Dulamă – PMP Neamț mizează pe obținerea a două mandate la Camera Deputaților și a unuia pentru Senat.
Propunem alegătorilor oameni cu experiență, care au realizat în activitatea lor lucruri pe care le așteaptă și cei care vor veni la urne pe 11 decembrie. Ne dorim o campanie electorală civilizată, fără atacuri la persoană, și vom promova proiecte care să vină în slujba cetățenilor”, a mai spus vicepreședintele CJ Neamț.
Cristian Petrescu, fost ministru al Dezvoltării Regionale, a explicat de ce numele său apare pe lista pentru candidații la parlamentare în rândurile PMP Neamț, și nu la București, așa cum s-ar fi așteptat mulți.
Am în spate 20 de ani de experiență politică, iar numirea mea pe lista de candidați ai PMP din Neamț vine pe fondul unei decizii pe care am luat-o în urma discuțiilor purtate la nivel central. Din punctul nostru de vedere, la Neamț trebuia să fie trimis unul dintre membrii fondatori ai Mișcării Populare, de aceea mă aflu aici. Mai mult decât atât, în ceea ce mă privește consider că PMP va deveni principalul partid de dreapta din Neamț”, a declarat Petrescu.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns