PMP Neamț, delimitare de secretarul general adjunct național care a spus „Vinovat, Arsene!”

PMP Neamț se delimitează de declarațiile vehemente ale secretarului eneral adjunct de la nivel național care, pe tema prăbușirii Podului de la Luțca a spus că este vinovat (și) Ionel Arsene și că acesta trebuie să demisioneze din fruntea CJ Neamț.
Un comunicat de presă remis de organizația PMP Neamț (și asumat de Departamentul de Comunicare) punctează faptul că actuala majoritate din CJ (din care fac parte și PSD și PMP) se bazează pe „coeziune”, amintește de „modernizarea județului” (cu trimitere la numele alianței electorale din 2022, PSD plus alții).
Cât privește afirmațiile vehemente făcute de Răzvan Sebe acum câteva zile (VIDEO Podul de la Luțca, atac frontal PMP: „Vinovat Arsene! Demisia!”), PMP-iștii de la Neamț explică faptul că acestea ar fi nefondate și că secretarul general adjunct ar fi fost prea emoționat și manipulat de informațiile din presa centrală: „Părerea exprimată de un invitat de la Bucuresti, intr-o conferintă de presă de saptămâna trecută, reprezintă doar o interpretare personală a acestuia, formată sub impulsul emoțiilor generate de prezentarea în unele medii naționale a subiectului și nu reprezintă pozitia PMP Neamț”.

Reamintim că Dragoș Chitic (vicepreședinte PMP Neamț) este și vicepreședinte la CJ Neamț și a fost evident încă din timpul conferinței de presă că declarațiile lui Sebe i-au creat un cadru nu tocmai confortabil.

Mai jos, integral, comunicatul de presă al PMP Neamț.

……………………………..
C O M U N I CAT  DE  P R E S Ă

   PMP Neamț face parte dintr-o alianță majoritară, realizată in jurul PSD  și al președintelui ales al Consiliului Județean,  care functioneaza fără sincope și își demonstrează eficiența atât la nivelul Consiliului Județean, cât și al consiliilor locale din județ. Relaționarea cu partenerii noștri de alianță este una corectă și se bazează pe respect reciproc. Impreună cu partenerii de alianță susținem proiectele de care are nevoie județul Neamț și care generează dezvoltare, modernizarea județului  și bunastare pentru nemțeni.

   Orice încercare de a perturba coeziunea din actuala majoritate are doar scopul de a opri dezvoltarea județului din interse politice meschine și va fi respinsă cu fermitate de PMP, având convingerea că fiecare partid membru al majoritații create la nivelul județului Neamț dupa alegerile locale din anul 2020, procedează la fel.

   Am sesizat, in acest sens, că se incearcă inducerea ideii că funcționarea actualei majorități ar avea sincope, că  PMP Neamț ar critica președintele Consiliului Județean Neamț pe subiectul podului de la Luțca. Părerea exprimată de un invitat de la Bucuresti, intr-o conferintă de presă de saptămâna trecută, reprezintă doar o interpretare personală a acestuia, formată sub impulsul emoțiilor generate de prezentarea în unele medii naționale a subiectului și nu reprezintă pozitia PMP Neamț.  Prăbușirea podului de la Luțca a fost un eveniment regretabil, nedorit de nimeni iar o opinie argumentată poate fi exprimata doar dupa finalizarea anchetelor aflate in derulare. La fel ca președintele Consiliului Județean Neamț, ca partenerii noștri de alianță și ca orice om de bună credință consideram că cei vinovați trebuie să platească, dar nu putem să aducem acuze fără argumente. De altfel PMP Neamț a manifestat de fiecare dată echilibru în prezentarea unor subiecte publice sensibile și nu s-a hazardat în a da sentințe  pripite în privința vinovăției sau vinovaților.

  PMP Neamț este un partid serios, își respectă alianța majoritară realizată la nivelul județului, a fost și va rămane un partener corect pentru toate formațiunile politice.

  Impreună vom dezvolta județul NEAMȚ în acest mandat! 

Departamentul de Comunicare al PMP Neamţ
……………………

V.N.

2 thoughts on “PMP Neamț, delimitare de secretarul general adjunct național care a spus „Vinovat, Arsene!”

  1. Vai, ce elogiu profund de la PMP pentru condamnatul Arsene…
    O fi din suflet sau ii e teamă lui Chitic să nu fie exilat prin podul CJ ca Dulamă?

  2. Domn Sebe…,,ai dat cam nasol cu bila ” ai devenit persoana non grata pt prietenii tai de la Neamt…le-ai tulburat linistea !!! Mai bine mergeai pe linia lui tomac…scoaterea udmr -ului de la guvernare !

Comments are closed.