PMP Neamţ: Dacă nu mai e Udrea, poate vin mai mulţi în partid

pmp neamt

Nu chiar aşa, direct, dar acesta a fost unul din mesajele din conferinţa de presă de duminică de la PMP Neamţ: că autosuspendarea Elenei Udrea din fruntea partidului ar putea mări afluxul de noi membri sau de reîntorşi.
În altă ordine de idei, preşedintele PMP Neamţ, Laurenţiu Dulamă a vorbit despre susţinerea pe care delegaţii nemţeni o vor acorda la Congresul Naţional de pe 8 februarie moţiunii care are ca vârf de lance pe Eugen Tomac (actualul preşedinte interimar al PMP) – Siegfried Mureşan.

Alături de Dulamă s-au aflat Loredana Lazarov (preşedinte Organizaţia de Femei PMP Neamţ), Cristian Sauciuc (vicepreşedinte PMP Neamţ), Ionuţ Moroşanu (vicepreşedinte PMP Piatra Neamţ).

Cât priveşte autosuspendarea Elenei Udrea de la şefia PMP, Ionuţ Moroşanu a spus, tranşant, că e vorba de o situaţie care “a readus partidul la proiectul initial”. Tot cu mesaj “de catifea”, şi Dulamă şi Sauciuc au vorbit despre noii membri pe care îi aşteaptă partidul, pentru a face o politică curată şi că “situaţia Elenei Udrea” nu ar încurca acest demers ba, dimpotrivă. Dulamă a făcut trimitere şi la reîntoarcerea unor membri care între timp făcuseră un pas înapoi.

După Congresul Naţional de pe 8 februarie, vor avea loc alegeri şi la Neamţ, atât pentru funcţiile de conducere de la organizaţia judeţeană cât şi pentru cea municipală de Piatra Neamţ.
Dulamă a mai spus că speră ca şi un nemţean să fie prins în lista celor 35 de viitori membri ai conducerii centrale care vor fi votaţi odată cu moţiunea lui Tomac.

Daniel VINCA

Lasă un răspuns