PMP-iștii stabilesc la Piatra Neamț strategia pentru europarlamentare

PMP va discuta strategia pentru alegerile europarlamentare în 26 octombrie la Piatra Neamţ, iar lista finală cu candidaţii va fi cunoscută până la finalul anului, potrivit lui Eugen Tomac.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că partidul pregăteşte „surprize spectaculoase” pentru alegerile europarlamentare, în urma cărora speră ca formaţiunea politică să aibă trei europarlamentari.

„Eu vă asigur că lista PMP, cel puţin primii cinci vor fi mult mai buni decât primii cinci din oricare din celelalte partide. Eu vă asigur de asta. (…) Repet, lista noastră ne vom strădui să fie mult mai bună decât la ceilalţi şi în acest sens fiţi siguri că PMP-ul va oferi nişte surprize spectaculoase pentru alegerile europarlamentare”, a declarat Eugen Tomac.

Liderul PMP a spus că el nu îşi doreşte să candideze la alegerile europarlamentare, dar dacă colegii din partid îi vor cere asta, va candida. De asemenea, Eugen Tomac a precizat că nu i-a propus lui Traian Băsescu să candideze la alegerile europarlamentare.

Potrivit lui Eugen Tomac, PMP are şansa să aibă trei europarlamentari după alegerile pentru Parlamentul European.

„Vom fi realişti. Cred că doi – trei avem şansa să obţinem”, a estimat Tomac, citat de Agerpres.

Irina POPA

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns