PMP dă cu SEEN ședinței extraordinare convocate de Primar! „Nu sunt motive de urgență!”

PMP anunță că nu va participa la ședința extraordinară convocată pentru ziua de 6 octombrie de Primarul Andrei Carabelea.
Consilierii PMP acuză că nu au fost anunțați cu 3 zile înainte și că proiectele de pe ordinea de zi (N.R. – unul referitor la rectificare bugetară, cu un subpunct privind alocarea a încă 500.000 lei către Urban, o companie cu un management dezastruos asigurată de un personaj cu CV sinecurist) nici nu impun urgența convocării în regim extraordinar.

<Astăzi, 05.10.2021, Primaria Piatra Neamț a convocat in ședință extraordinară Consiliul Local in data de 06.10.2021 cu trei proiecte pe ordinea de zi.
Pe lângă faptul ca această convocare se face cu nerespectarea termenului legal de trei zile, grupul consilierilor PMP nu găsesc caracterul de indata al ședinței, motiv pentru care nu se vor prezenta la ședință.
Anexam proiectul ordinei de zi.       
Grupul consilierilor  PMP Neamţ>

Devine tot mai evident că Administrația Carabelea are o problemă de relaționare cu consilierii care nu fac parte din PNL-USR-Pro România (alianța care dă majoritate), mai ales de când în funcția de secretar a fost instalat secretarul Dragoș Ștefan (vom reveni cu un articol referitor la o GAFĂ și un ABUZ uriaș comis de acesta).

Iar dacă la această ședință extraordinară cei 11 consilieri care nu sunt din arcul Puterii boicotează ședința sau nu votează rectificarea de buget, rămâne de văzut cum va trece proiectul respectiv în condițiile în care cei 12 care asigură majoritatea trebuie să se gândească serios la legislația ANI. Reamintim că votarea unei rectificări de buget are la anexe noua formă reconfigurată a bugetului (pardon, trebuie să aibă!, că unii ar fi în stare să subțieze anexele), ceea ce înseamnă că la rectificare se votează, pe fond, tot bugetul nu doar modificările făcute.

Vestea recomandă consilierilor de la Putere (PNL, Pro România, USR) să nu se încreadă doar în ce le spune secretarul UAT Piatra Neamț ci să consulte și experți neutri. Așa, ca să nu aibă surpriza unui dosar ANI care să le pună capăt, prematur, carierei…

D.V.

Nota Bene – Până la finele zilei de 5 octombrie 2021, consilierii locali PSD și ALDE nu au remis către Vestea vreun punct de vedere cu privire la ședința din data de 6 octombrie.


One thought on “PMP dă cu SEEN ședinței extraordinare convocate de Primar! „Nu sunt motive de urgență!”

 1. PMP,partidul analfabetilor fara principii si fara morala conectati la banul public fara de care ar muri de foame.

  Pentru asta nu au nici o jena sa faca ”echipa”cu oricine le ofera un ciolan pe care sa-l roada sau ceva sa suga.

  PMP a fost la butoanele acestui oras 7 ani si nu a facut ABSOLUT NIMIC decat sa sifoneze banul public.

  Din pacate Carabelea a continuat cu aceleasi metehne la Primarie,s-a dovedit foarte slab si foarte prost consiliat,arogant si incompetent iar asta nu face decat sa crediteze PMP/PSD nemeritat.

  In loc sa-si dea obștescul sfarsit, acest partid PMP, multumita lui Carabelea/mafiei PDL,va supravetui pana la urmatoarele alegeri unde este posibil ca sa faca un rezultat mai bun decat PNL.

  Din cauza incompetentului inconjurat si sfatuit de prosti, Carabelea, trebuie sa-l mai suportam inca 4 ani pe Gavrilescu.

  Numai pentru asta si ar trebui DEMIS Carabelea!!

Lasă un răspuns