PMP contestă legalitatea ședinței în care a fost ales viceprimarul Irimia

PMP Neamț contestă legalitate ședinței și votului de azi prin care CL Piatra Neamț a ales pe cel de-al doilea viceprimar în persoana lui Marius Irimia.

<<Astăzi 19.02.2021, în Consiliul Local Piatra Neamț au continuat seria ilegalităților care au devenit o practică  a unei părți din actualul consiliu local și orchestrate de primarul Carabelea Andrei, astfel:

  1. Votul consilierului local Harbuz Liviu este illegal având în vedere decizia definitivă de incompatibiliate ANI luată de peste 30 de zile.

  1. Nu s-a ținut cont de demisia colegului nostru Sauciuc Cristian din funcția de consilier local, demisie depusă și înregistrată, înainte de ora ședinței.

  1. Alegerea viceprimarului nu reprezenta caracter de urgență pentru a fi introdusă  pe ordinea de zi a unei ședințe cu caracter de „îndată”>>, se menționează în comunicatul de presă remis către Vestea sub semnătura a 3 aleși locali PMP, Bogdan Gavrilescu, Tatomir Alina, Șerban Valentin.

          Motivele expuse determină grupul consilierilor locali PMP, să conteste în instanță hotărârea C.L. Piatra Neamț, de astăzi, mai spun PMP-iștii.

V.N.

 

Lasă un răspuns