PLR Neamţ, rupt în două: ai lui Asaftei, la Hanul Răzeşilor; ai lui Ursărescu, la Hanul Ancuţei

plr (2)

Filiala nemţeană a partidului lui Tăriceanu este evident ruptă în două facţiuni care par, cel puţin pentru moment, a fi la cuţite.

Această situaţie a fost scoasă în evidenţă şi joi după-amiaza la vizita făcută în Neamţ de către Călin Popescu Tăriceanu. Imediat cum şeful Senatului s-a urcat în maşina SPP cu destinaţia Iaşi, ruptura s-a evidenţiat în toată splendoarea: tabăra preşedintelui interimar Ioan Asaftei au rămas pe loc, la Hanul Răzeşilor la o apă minerală (şi ce o mai fi urmat), în timp ce cei din tabăra deputatului Dorinel Ursărescu s-au mutat de pe terasa aceleaşi locaţii 100 de metri mai încolo, adică la societatea concurentă, Hanul Ancuţei.
În această mişcare prin parcarea celor două hanuri, Dorinel Ursărescu i-a avut alături pe consiliera de la cabinetul parlamentar Bianca Roca, pe fostul prefect George Lazăr, Radu Firăstrău (directorul CAS Neamţ) şi pe câţiva cunoscuţi consilieri nemţeni. Fără nume la fel de sonore, tabăra lui Asaftei a părut totuşi mai numeroasă.

plr (1)Ruptura filialei aflată la început de drum a fost confirmată şi de Tăriceanu care, întrebat la conferinţa de presă de după şedinţa de la Hanul Răzeşilor cum va face să se “pupe” cele două tabere, a ţinut un discurs vag despre compromis, politică etc… bla-bla-bla… Abia la final a scăpat o chestiune clară, cum că “şi rezultatele decid, timpul arată cel mai bine cine şi cum a lucrat”, adică un fel de avertisment către Asaftei (aflat lângă el) cum că dacă nu apar rezultatele, “rezerva” Ursărescu poate intra… în jocul de lider…
Deocamdată însă, statutul de lider la Neamţ e păstrat de Ioan Asaftei, acesta fiind singurul nemţean care a stat la conferinţa de presă lângă Tăriceanu şi ceilalţi PLR-işti de la Bucureşti.

vestea.net

One thought on “PLR Neamţ, rupt în două: ai lui Asaftei, la Hanul Răzeşilor; ai lui Ursărescu, la Hanul Ancuţei

  1. Dar nu-l vas pe domnul Ursarescu. L-a tinut Tariceanu la usa? Sau la mutat la bar sa faca limonada si cafele?

Comments are closed.