PLR Neamţ, ATAC DUR la Guvern: “SĂ SCOATEM TOATĂ MOLDOVA ÎN STRADĂ!”

plr (1)

Liderul PLR Neamţ consideră că master-planul de transport realizat de Ministerul Transporturilor pe care Guvernul îl va trimite la Bruxelles este în fapt, un surogat cu trasee rapide care va face ca judeţul şi zona de Nord a Moldovei să rămână, în continuare, fără autostrăzi.

Ioan Asaftei, preşedintele PLR Neamţ consideră că astfel se perpetuează discriminarea economică a Moldovei: “De 25 de ani politicienii nostril se ceartă iar Moldova rămâne tot mai săracă”.

Soluţia subordonatului lui Călin Popescu Tăriceanu este una singură, după cum a pus într-o conferinţă de presă: “Să ne întâlnim aici, sau la Bacău, sau la Piatra Neamţ, sau la Iaşi şi, dacă e nevoie, legal, paşnic şi cu bun simţ să scoatem toată Moldova în stradă!”.

Două amănunte a uitat, furat de discursul său frumos, Asaftei: primo – încă de acum câteva luni, liberalii nemţeni, prin vocea preşedintelui Mugur Cozmanciuc, au atras atenţia asupra acestui aspect; secundo – PLR cu Tăriceanu în frunte şi cu parlamentarii pe care îi are în Senat şi în Cameră sprijină Guvernul condus de Victor Ponta (care trimite Masterplanul la Bruxelles) şi din care face parte Ioan Rus, Ministrul Transporturilor (cel responsabil de întocmirea Masterplanului).

Aşa că dincolo de discursuri populiste în conferinţe de presă, Ioan Asaftei are de lămurit (nu atât pentru opinia publică cât pentru el însuşi) o trilemă: PLR e în Opoziţie? sau la Guvernare? sau se pregăteşte să sară dintr-o barcă în alta?

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “PLR Neamţ, ATAC DUR la Guvern: “SĂ SCOATEM TOATĂ MOLDOVA ÎN STRADĂ!”

  1. Doamne dar ce 7 fetze au policiticienii astia… Acest Asaftei explica nu demult cum PLR face bine ca sustine guvernul Ponta!!!

Lasă un răspuns