Ploaie şi infiltraţii în Mall-ul sud-africanilor de la Nepi! Mai sar şi siguranţele!

Graba cu care a fost construit şi dat în folosinţă Mall-ul sud-africanilor de la Nepi din Piatra Neamţ începe să-şi arate roadele. Fotografiile de mai sus au fost realizate sâmbătă şi surprind “oferta” proprietarilor spaţiului comercial pentru cei aflaţi la shoping: ditamai băltoaca formată la intrarea în Magazinul Altex.

Apa adunată pe gresie – bine protejată cu benzi de protecţie – a apărut, ca tot ce-i afectează pe români, de sus. Adică din tavan. Cum afară ploua şi pe plafon se vedeau “ţurţuri de apă” e evident că e vorba de infiltraţii datorate unie izolaţii precare.

Despre problemele de construcţie şi finisaje de la mall vorbesc, mai pe ferite, şi chiriaşii din mall-ul din Precista. Unii dintre ei chiar speră ca astfel de deficienţe să nu aibă efecte mai grave, de exemplu să se ajungă la vreun scurcircuit care să le prăjească aparatele aflate în priză.

Oricum, în aceeaşi seară, clienţii aflaţi într-un alt spaţiu comercial din acelaşi mall, au exersat, pentru vreo cinci minute, conceptul de shoping pe întuneric. Sărise o siguranţă…

Mall-ul din cartierul Precista din Piatra Neamt a fost inaugurat pe 1 Decembrie 2016.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns