Ploaie de amenzi pe șoselele din Neamț: 685!

În doar trei zile, polițiștii nemțeni de la Serviciul Rutier au aplicat 685 de sancțiuni contravenționale șoferilor care au încălcat legea regimului de circulație pe drumurile publice, informează un comunicat de presă emis de IPJ Neamț.
La acțiunea desfășurată în intervalul 2-4 septembrie au participat și polițiști de la ordine publică. Și de această dată, cele mai multe amenzi, 376, au fost date șoferilor care au călcat prea tare pedala de accelerație, 11 dintre aceștia rămânând și fără permisele de conducere. Nici pietonii n-au scăpat de ochiul vigilent al oamenilor legii, 58 dintre ei fiind prinși „pe picior greșit”.
Ieri seară, o patrulă a poliției a depistat, ăn comuna Sagna, un tânăr de 16 ani, care conducea un moped, fără să dețină permis de conducere. Tot ieri, dar cu câteva ore mai devreme, de această dată în Piatra Neamț, polițiștii au surprins în trafic un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, căruia dreptul de a conduce îi fusese suspendat. Ambilor li s-au întocmit dosare penale.
Deși în intervalul menționat nu s-au produs accidente de circulație mortale, au avut loc, totuși, 10 evenimente soldate cu 4 persoane rănite grav și 8 rănite ușor. Acțiunile vor continua și în perioada următoare, anunță polițiștii de la Rutieră.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns