Ploaia mută azi Festivalul de Folclor în Casa Culturii de la Tîrgu Neamţ, de la 18.30! 150 de FOTO de ieri, de la Roman!

Vremea neprietenoasă mută episodul de azi al festivalului Internaţional de Folclor în Casa Culturii de la Târgu Neamţ, după cum anunţă organizatorii. Spectacolul va începe de la ora 18.30 cu un recital al Margaretei Clipa după care scena va aparţine formaţiilor străine şi româneşti angrenate în acest festival itinerant.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Dacă reţeta de spectacol va fi aceeaşi ca la Roman, tot concertul va dura peste 4 ore dar, cu siguranţă, spectatorii nu vor regreta şi nici nu vor fi tentaţi să plece. Armenii vor cutremura scena, piramidele făcute de greci sau de „ucrainenii zburători”, tradiţiile prezentate de cehi, sârbi sau de minoritatea turcă din Cipru însumează un program de tradiţii, ritm şi dinamism cum nu vezi în fiecare zi.

Iar tobele tinerilor japonezi s-au dovedit în cele două seri de spectacol de la Piatra Neamţ şi Roman un moment care chiar a extaziat publicul. Iar celelalte formaţii străine sau româneşti (dintre care nu lipseşte nici Floricică de la Munte) nu sunt cu nimic mai prejos…

Mai jos, un ambul de 150 de fotografii de la programul prezentat aseară la Roman:

D.V.

Lasă un răspuns