Play-off-ul din Liga a 4-a a rămas fără miză! Borca pierde la masa verde pentru folosirea unui jucător suspendat. Ceahlăul, liber spre Barajul de promovare…

Un comunicat emis mai devreme de AJF aruncă în aer Liga a 4-a: după prima etapă, play-off-ul a rămas fără miză, echipa din Borca pierzând primul meci (pe care-l câştigase în teren) cu 0-3, pentru folosirea unui jucător suspendat. Este vorba de cumulul a 4 cartonaşe galbele, situaţie care obliga echipa din Borca să-l ţină pe tuşă pe respectivul pentru meciul cu echipa din Bicaz.

Vă prezentăm integral comunicatului Comisiei de Disciplină a AJF Neamţ.

“Comisia de Disciplină a AJF Neamţ a analizat evenimentele petrecute la jocurile din Liga 4, Liga 5 şi campionatele de juniori şi a luat următoarele decizii:
LIGA 4 Meciul AS Bradu Borca – CS Cimentul Bicaz, pe teren 2-1, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei CS Cimentul Bicaz, deoarece pentru echipa AS Bradu Borca a evoluat jucătorul Moşneguţu Ionuţ (leg.2845), aflat în stare de suspendare pentru cumulul a 7 cartonaşe galbene (etapele 1, 3, 4, 6, 13, 14, 18) – Regulamentul Disciplinar, Articolul 41, Punctul 2 coborat Regulamentul Disciplinar, Articolul 41, Punctul 2.1 şi coroborat cu Regulamentul Disciplinar, Articolul 83, Punctul 10.1 şi coroborat cu Comunicatul AJF Neamţ din data de 24 aprilie 2018 intitulat „Informaţii pentru echipele ce vor juca în play-off-ul Ligii 4“. Pentru folosirea unui jucător în stare de suspendare, echipa AS Bradu Borca se amendează cu suma de 400 lei (ROAF AJF Neamţ, Listă amenzi, punctul 46) – termen de plată 14.05.2018”.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns