„P*la, te caut în fiecare seară!” Patron de cafenea cu apucături de interlop! Client amenințat, insultat, hărțuit!

Un patron al unei cafenele / bar / braserie din chiar centrul orașului etalează un adevărat comportament de mafiot, insultând și amenințând un client care și-a permis să dea doar 2 stele din 5 pe facebook, ca reacție la serviciile care nu l-au mulțumit.

Subiectul respectiv a fost făcut public chiar de clientul respectiv, un puștan care la rândul său lucrează la alt bar. Chiar să fi fost o notă primită nemeritat, nimic nu îndreptățește un proprietar de spațiu comercial (sau chiriaș, dar patron de afacere) să vorbească așa cu un client care are dreptul la ce părere dorește, motivată sau nu, și pe care și-o poate exprima pe o platformă ca facebook unde chiar patronul respectiv a bifat opțiunea de note.

După ce l-a insultat pe chat și amenințat, patronul de la Braseria (cafeneaua din sediul Telekom) și-a dus promisiunile până la capăt și s-ar fi dus în această dimineață peste puști, la locul de muncă al acestuia, unde l-ar fi lovit.

<<Am fost in urmă cu câteva zile la BRASERIA, o locație din centru, unde am fost tratat deloc ospitalier de catre barman, care este si administrator, sunt in domeniul ospitalității de câțiva ani, nu s vreun expert, dar cred ca pot sa mi dau cu părerea și datorită comportamentului lui I am dat un review de 2 stele pe google map’s. După câteva minute primesc mesaje de la el (Roberto Bucur), mesaje jignitoare, am incercat sa i explic frumos, dar nu am avut cu cine, iar in această dimineață am primit o vizită la muncă de la el in stil „Roby Roberto”, a intrat peste mine în bar, am fost lovit și înjurat…>>, spune victima, Alex Bândilă.

Acesta a atașat pe internet și printscreenurile cu discuțiile anterioare din care, cu această ocazie, vedem și punctul de vedere al patronului Roberto Bucur:

Reacțiile pietrenilor nu au întârziar să apară și, la postarea respectivă, sunt total defavorabile patronului cu apucături de Rambo. Câteva dintre ele, mai jos:

Dan Ghelasă Un cacat cu ochi !
Ghiurea Marius Tu cum de nu iai dat una. Lasă că merg și eu la braserie pl
Marius Toma Cei cu sclavul ăla are tupeu la tastatura

Eduard Florin Mocondureanu Si ti.ai sters review-ul?? Nu cumva sa faci asta. Si daca a intrat in bar peste tine, sigur ai camere de luat vederi la munca. Du-te si fa plângere. Ai mesajele cu amenințări, ai camere, o sa plângă mult. Nu asta promoveaza domeniul ospitalității 
Alex Bândilă Mulțumesc de susținere!!!
Eduard Florin Mocondureanu Eu vorbesc la modul cel mai serios. Nu lasa asta asa. Facebookul nu o sa ii faca nimic
Alex Bândilă I am depus plângere, dar am vrut sa vada si lumea ce se întâmplă
Eduard Florin Mocondureanu Alex Bândilă bravo;-)
Mihail GrădinariuNici nu mă mir de ce e pe olx afacere la cheie Braseria :)))) pulă
Stanica Florin CiprianEu zic sa dam toți review 1 stea
Angela AnghelȘi el vrea să aibă succes cu comportamentul ăsta! Ce personaj…fără cuvinte
Ghiurea FlorentinaUn om deștept nu răspunde cu violența, dar cocalarii, persoanele de spital joasa asta fac. Cei deștepți au maniere …
Ingrid-Elena GrosuSi eu am fost tratata f urat din partea lui acum vreo 4 luni. De atunci nu mai calc pe acolo!!!
Mihailescu DanE simplu de închis acest caz plângere penală și apoi o stea pt afacerea lui
Ilie ValentinaToti analfabetii functionali sunt patroni….
Alexandru RebegiaComportamentul lui e josnic ! Haideti sa ne mobilizam putin si sa ii dam 100 de review-uri de 1 stea …
Ghiurea MariusUn handicapat cu figuri… De interlop
Vom reveni.
Daniel VINCA
 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.