PIT, nominalizat pentru Gala Ambasadorilor!

Teodor Petru Moldovan – cunoscut cameraman dar şi realizator de emisiuni şi interviuri, mai ales pe teme culturale – este unul din nominalizaţii la Gala ambasadorilor nemţeni, la categoria Artă Vizuală.

Ca şi ceilalţi nominalizaţi la toate cele 12 categorii, PIT poate fi votat electronic, de azi până pe data de 11 noiembrie, AICI.

PIT se află într-o companie extrem de onorantă, alături de el, la aceeaşi categorie, fiind nominalizaţi Ciprian Babor, Nora Covali, Gheorghe Hibovschi şi Daniel Sandu.

<<Născut pe 11 iunie 1963, la Piatra Neamț, Teodor Petru Moldovan, cunoscut sub numele de „Pit“, și-a dedicat ultimii 11 ani artei și culturii, depășind de foarte multe ori granițele județului, prin realizarea unor emisiuni, pentru un post de televiziune local. Interviurile sale, realizate cu personalități memorabile ale artei și culturii, rămân repere pentru mulți dintre noi.
Absolvent al Rareșului și Institutului Pedagogic Bacău, nominalizatul la secțiunea „Artă vizuală“ își dorește să continue munca de documentare și, „înarmat“ cu cameră de filmat și microfon, să imortalizeze personalitățile care fac cinste țării și lumii, spre bucuria telespectatorilor săi!>> – aceasta este prezentarea făcută de organizatorii Galei.

PIT a lucrat la diverse televiziuni din Piatra Neamţ, ultima oară fiind angajat la Tele M Neamţ. Ca şi alţi jurnalişti din Neamţ a fost obligat să se reorienteze profesional, din cauza viziuniii patronatului unor redacţii care au făcut sau au preluat televiziuni locale pentru a avea o insignă la butonieră, pentru a avea sau pentru a asigura altora susţinere politică în imagine.

PIT îşi continuă însă activitatea de promovare a culturii nemţene ca pe un hobby. E ca atunci când ai muşcat din măr…

D.V.

Nota Bene – Vestea mai veni si cu alte informatii legate de aceasta Gală. Şi mai albe, şi mai gri închis…

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns