Piroman la Piatra Neamț? Trei pubele și trei toalete ecologice, incendiate!

Patru apeluri sosite aseară prin numărul de urgență 112 în mai puțin de o oră anunțau incendierea mai multor pubele și toalete ecologice din municipiu, informează biroul de presă al ISU Neamț.
„Apelurile au venit la orele 20:38, 20:53, 21:25 și 21.35, când dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat despre incendierea a trei pubele de gunoi aparținând SC Brantner SRL  și 3 toalete ecologice în patru zone diferite din municipiul Piatra Neamț”, precizează slt. Maricel Bucur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” Neamț.
La locul intervențiilor s-au deplasat 1 ofițer și 8 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. Rămâne ca poliția să-l găsească și să-l tragă la răspundere pe cetățeanul căruia i s-a pus pata pe tomberoane și toalete. Se prea poate ca vinovatul să fie o persoană bolnavă psihic, sau vreun cetățean care a băut prea mult, însă toate acestea vor fi lămurite odată cu finalizarea anchetei.
Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere și solicită ajutorul cetățenilor pentru a-l prinde pe făptaș. „Oricine poate oferi relații cu privire la persoana care a comis aceste fapte este rugat să anunțe organele de poliție fie prin apel la 112, fie la Poliția Municipiului Piatra Neamț, unde dosarul este în curs de instrumentare”, a declarat inspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns